Идеи за коледен подарък на гаджето

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Коледа е един от най-чаканите празници. Това не е случайно, тъй като през декември се срещаме най-често с роднините си, прекарваме повече време вкъщи и си почиваме.

Но не бива да омаловажаваме и подаръците, които всяка година подаряваме и ни подаряват.

Няма човек, който да не се радва на подарък, който е получил. Но задачата да изберем коледен подарък на гаджето е наистина трудна. Понякога може да ни коства много усилие и часове наред, прекарани в обикаляне по магазините.

Ето няколко идеи за подарък за дамите:

**Бижу. Повечето момичета обожават бижута и един такъв подарък би бил чудесна идея. Помислете си какъв е стила на вашата приятелка и подберете красиво бижу. Има много момичета, които биха се зарадвали на сребърна бижутерия, докато други ще оценят повече шарените бижута с много мъниста и прежда. Купете и нещо в неин стил, а не просто бижу, което на вас ви харесва. **Любима козметика/парфюм. Всяко момиче използва козметика и често пъти влага доста средства, за да изглежда добре. Чудесна идея е да и подарите козметични продукти, които тя ползва. Просто трябва да разгледате козметичната и чантичка и да видите любимите и продукти и марки. Ако ви е трудно с такъв избор, просто и купете парфюм по ваш избор. Това определено ще я зарадва много.

**Коледна картичка и сувенир, изработени лично от вас. Ако не разполагате с много средства или просто искате нещо оригинално, захващайте се за работа. Можете да направите ръчно изработена картичка, в която да напишете мило послание или стихче, измислено от вас. Определено това ще е много сантиментален подарък. Ако не ви бива в писането, но сте сръчен, изработете коледен сувенир. коледни подаръци

Лесно можете да направите нещо от хартия или други подръчни материали. Ако обичате да рисувате, нарисувайте и зимен пейзаж или тематична картина.

**Плюшена играчка. Много хора биха казали, че това е банален подарък, който не е подходящ за Коледа. Всъщност, за някои хора може би е така, но за други – точно обратното. Ако вашата приятелка обича плюшени играчки, спокойно можете да и подарявате още и тя наистина ще се радва. Едно малко плюшено мече с коледна шапка би било чудесна идея. Друг вариант на плюшеното мече са плюшените пантофи.

**Книга. Този подарък е универсален и е подходящ и за двата пола. Ако приятелката ви е споделила, че си е набелязала нова книга, която да си купи, не се колебайте. Не забравяйте да я надпишете и да я опаковате.

Ето няколко идеи за подарък за господата:

**Книга. Тя е универсален подарък и за двата пола. Освен това е наистина ценен подарък, защото е смислен и остава за цял живот. Помислете си хубаво какво обича да чете вашето гадже, но все пак внимавайте да не му подарите книга, която вече има.

**Нещо, свързано с любимия отбор. Мъжете са луди на тема спорт, затова лесно ще зарадвате гаджето си с тематичен подарък. Шалче на любимия футболен клуб може много да зарадва гаджето ви. Помислете си за нещо, което той няма: ръкавици, ключодържател, календар или чаша на отбора, който харесва. Той определено ще оцени усилията ви, като има предвид колко не разбирате от футбол.

**Нещо, което да му е от полза в любимия спорт. Вероятно гаджето ви тренира и обича да спортува. Защо не му подарите нещо, което да му е полезно в спорта. Всичко зависи от това какво тренира. Ако посещава занимания по баскетбол или волейбол, вземете му топка или екип. Ако обича стрийт фитнеса, задължително му купете чифт хубави ръкавици. Той много ще се зарадва на такъв подарък. коледни подаръци

**Клипче. Ако нямате много пари за подарък и не можете да купите нищо, опитайте се да създадете нещо. Тези подаръци са най-ценни и се помнят за цял живот. Технологиите стават все по-лесни за употреба и с все повече възможности. Чудесна идея е да заснемете клипче, което да монтирате и да му подарите. Може да използвате за фон любима ваша песен. Ако ви е трудно да заснемете цял клип, просто направете клип от ваши снимки. Това би било много мил подарък.

Like this:

Like Loading…