Екскурзия до Индия

18
Добави коментар
DSTours
DSTours

Екзотична екскурзия до Индия с полет то Варна

 

 

Тръгване на 30.04.2016г. с полет от Варна през Истанбул.

9 дни и 7 нощувки

Варна – Истанбул – Делхи – Рантамбор – Джайпур – Фатехпур Сикри – Агра – Орча – Каджураху – Делхи – Истанбул – Варна

Ранни записвания до 30.11.2015г.! 

 

Програма екскурзия до Индия:

 

1 Ден: Полет от Варна в 15:40, пристигане в Истанбул и излитане за Делхи в 19:55ч.

 

2 Ден: Пристигане в Делхи в 07:40 ч, трансфер и настаняване в хотел Golden Tulip ****(или подобен). След закуска обзорна обиколка на индийската столица: Новият град New Delhi- Кутуб Минар (най- голямото минаре в света- част от световното културно наследство на ЮНЕСКО), следва храма Лотус,  арката „Портата на Индия“, главният булевард Радж Баван, двореца на Президента и сградата на Парламента. След обяд разходка из Старият град- Джама Масджит (най- голямата джамия в Азия), Червения форт, Пазарът Чандни Чоук, мемориалът на Махатма Ганди и посещение на Акшардам. Прибиране в хотела, вечеря и нощувка.

 

3 Ден: Закуска и посещение на храма Лаксми Нараян и Гурудвара Бангла Сахиб. След това трансфер до ж.п. гарата и пътуване с експресен влак за Рантамбор. Пристигане в 18:20, трансфер и настаняване в хотел Rantambre Regency **** (или подобен). 

 

4 Ден: След закуска разглеждане на резерватът за тигри в Рантамбор. След обяд отпътуване за Джайпур и настаняване в хотел Mansingh Palace **** (или подобен).

 

5 Ден: Закуска и екзотична разходка на слон до форт Амбер. Следва посещение на Градския дворец в Джайпур,  Слънчевата обсерватория, Водния дворец (Джал Махал), Двореца на ветровете. Вечеря и нощувка. 

 

6 Ден: Закуска и пътуване за Агра- посещение Фатерпурх Сикри („Мъртвия град“), Тадж Махал и Чарвеният Форт. Вечеря и нощувка в хотел Four Points by Sheraton **** (или подобен).

 

7 Ден: Освобождаване на хотела и пътуване за град Джанси с влак, след това с автобус до храмовете на Каджурахо, с посещение на Орча. Пристигане и настаняване в хотел Ramada**** (или подобен) в Каджурахо; вечеря и нощувка (по желание шоу „звук и светлина“).

 

8 Ден: Закуска и посещение на храмовите комплекси в Каджураху, част от световното наследство на ЮНЕСКО (известни като „Храмовете на Кама Сутра“). Следва трансфер до Джанси и пътуване с влак до Делхи. Настаняване в хотел близо до летището за кратка почивка Ibis**** (или подобен).

 

9 Ден: Трансфер до летището и полет за Истанбул в 06:05ч.; кацане в 10:35ч. и полет за Варна в 12:40ч. Пристигане в 15:20ч.

 

Цена от 1 599 евро/ 3 128лв. за ранно записване до 30.11.2015 г. Стандартна цена – 1699 евро/ 3323 лв.на човек в двойна стая в хотели 3/4*

 

Цената включва:

Самолетен билет Варна – Истанбул – Делхи – Истанбул – Варна Летищни такси: 290 евро/568 лв. /към 25.06.2015 6 нощувки със закуски и вечери в хотели 4* Ранно настаняване в Делхи на първият ден Входни такси на обектите, упоменати в програмата Климатизиран транспорт в Индия; транспорт с влак – място в първа класа с климатик Екскурзоводско обслужване на руски език  Трансфери по програмата Разходка на слон до форт Амбер в Джайпур (при наличност) и сафари в Рантамбор Медицинска застраховка с асистанс с покритие 10 000 евро на човек Водач на групата от ТА  при минимум 10 туристи

 

 

Цената не включва:

Шоу „Звук и светлина“ в Каджураху – 15 eвро/ 30 лв. Бакшиши за местните екскурзоводи, за пренасяне на багажа в хотелите и бакшиши в ресторантите – около 30 евро/ 59 лв. Събират се по време на трансфера в Делхи от водача на групата. Лични разходи и неупоменати в програмата услуги Доплащане за медицинска застраховка за лица над 64 години: 12 лв. Туристическа виза за Индия: 105 лв 

 

За повече подробности и резервации свържете с нас: 052 607 609 – офис Варна или 056 826 355 – Бургас.

 

 

Мнение на турагента:

Предимствата на екскурзията до Индия са удобните полети с тръгване от Варна и богатата екскурзоводска програма, включваща основните чудеса на древния свят на Индия- храмове и площади, дива природа, езда на слонове и традиционни шоу програми, представящи местната култура и пъстър живот. 

 

 

Полезни връзки:

Екзотика |  Почивки |  Други екскурзии | Самолетни билети | Туристически услуги