Какво да подарим на милиардер

1
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

„Венити феър“ с няколко идеи за любителите на лукса, които могат да си го позволят

Скептични по отношение на полетите с „Върджин галактик“, от „Венити феър включват персоналната реактивна раница в селекцията с най-подходящи коледни подаръци за милиардери. Martin Jetpack е първата по рода си, която може да бъде използвана за лични развлекателни цели. Цена: 150 хил. долара от MartinJetpack.com.

За 70 хил. лири стерлинги доставчиците на луксозни преживявания от VeryFirstTo ще превърнат извънградската ви резиденция в романтично червено море. Услугата се нарича Wake Up To Over A Million Rose Petals (Събуди се посред над милион листенца от рози)“. Точният брой е 1,2 млн., чрез veryfirstto.com.

Жените се чувстват некомфортно, ако някоя друга носи същия тоалет, а мъжете? Какво ли изпитват те, когато се съберат в заседателната зала и видят, че и други имат на китката си ръчен часовник като техния? Затова базираните в Лондон Bamford Watch Department ще „тунинговат“ вашия ролекс във всеки цвят и стил, който можете да си представите.

Виж още: 10 ръчни часовника, които промениха хода на историята

Сред възможните екстри са титаниево покритие, подмяна на стрелките с мускулестите ръце на Попай Моряка или циферблат в стил „Междузвездни войни. Възможностите са безгранични, но не са евтини – цената на подобни часовници по поръчка започва от 15 хил. долара и стигат докъм 63 хил.

Чантите на Hermès, кръстени на актрисата Джейн Бъркин, са възможно най-луксозната и мечтана дамска вещ, освен бижутата и бельото. Този декември аукционната къща „Кристис“ предлага редки модели на чантата „Бъркин“, които се очаква да бъдат разпродадени за шестцифрени суми.

Виж още: Колко струват най-скъпите дамски чанти на Louis Vuitton

Рекордът е от юни т.г., когато чанта „Бъркин“ постигна цена над 220 хил. долара на търг в Хонконг.

За малките принцове, принцеси и наследници на милионери „Ланд Ровър“ са изготвили детска версия на прочутите си джипове, която разполага с гуми за офроуд, кожени седалки и място за складиране на провизии. Моделът с педали Land Rover Defender се очаква в продажба напролет, с цена около 10 хил. лири стерлинги. научаваме от landrover.com.

Аукционната къща „Сотбис“ предлага в търга Magnificent Jewels 11 огърлици, сред които това внушително бижу на Van Cleef & Arpels от платина и диаманти, принадлежало на кралица Назли, някогашната кралица майка на Египет. В средата има 6-каратов диамант, заобиколен от други 118 камъка, общо 134 карата, плюс 27 карата по-малки, закръглени диаманти и още 50 карата багет-диаманти. Продажбата е с благотворителна цел, а цената се очаква да достигне 4,6 млн. долара.

 

Източник: Vanity Fair