Какво да подарим на Овена?

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Идеи за коледни подаръци за зодиакалния знак Овен.

Овенът е ценител на вълнуващите, предизвикателни и забавни подаръци.

Той е интелигентен, зрял, но притежава невероятно чувство за хумор, което позволява да се развихрите в избора на подарък и да не се съобразявате да е прекалено сериозен.

Обича изненадите и те го правят щастлив. Ще се зарадва, ако държите в тайна какво сте замислили.

Ако не сте опаковали „съкровището му“ добре, не се притеснявайте, Овенът е твърде нетърпелив, за да оцени старанието по ефектната външност на дара. Той ще се фокусира върху това, което е вътре.

Дамите и господата, представители на зодия Овен, са импулсивни, енергични и проницателни и държат изненадите към тях да са съобразени с личността им.

Бижутата винаги са подходяща идея за подарък за Овена – колкото по-големи, богато орнаментирани, масивни и бляскави са те, толкова по-добре. Овенът цени домашния уют, така че в този ред на мисли предмет за дома ще го вдъхнови. Но в никакъв случай аксесоарът за вкъщи не бива да е свързан с кухнята и готвенето, това няма да им се хареса.

Също така ще се зарадва на подарък, свързан с модата (все пак Виктория Бекъм също е Овен smiley ), както и на неочаквано кратко пътешествие или приятна спа процедура. коледни подаръци

А ето и няколко конкретни идеи за това какво да подарим на Овена, за да го изненадаме:

• Комплект за чай или кафе с весела декорация: чайник, каничка за мляко, чаши…

• Рисувана подкова (за късмет)

• Свещник

• Красив мек пуловер

• Парфюм

• Оригинално масивно бижу: колие, обеци, брошка.

И не забравяйте – Овенът обича подаръци, на които може да се наслаждава ежедневно, за да му напомнят колко е ценен и обичан.

Like this:

Like Loading…