Фитнес програми за начинаещи и напреднали

1
Добави коментар

Успешните програми за трупане на маса не се случват случайно. Те са добре планирани. Вероятно сте готови да започнете програма още сека и вече действаща от първата секунда. Вие сте мотивирани, готови да изтупате прахта от тежестите и да тренирате с желязно темпо за следващите четири часа!

Това е вълнение е чудесно и то ще помогне да натрупате мускулна маса в следващите седмици.

Въпреки това, тренировките до изтощение и огромното количество храна няма да са във ваша полза. Вероятно е да се откажете и от фитнес програми и от трупане на маса, ако сте започнали по този начин.

Ключът към успешната програма за трупане на тегло действително е мотивацията. За да останете мотивирани, обаче, трябва да видите резултати.

С добре разработена програма за трупане на мускулна маса ще получите резултати бързо и поради това съмнението няма да имат възможност да проникне в съзнанието ви и да свърши подмолната си работа.

Изберете си дата за започване на тренировките след две до три седмици считано от сега.

Всяка планирана дата по-скоро от това няма да ви даде достатъчно време, за да организирате достатъчно успешно програмата си за повишаване на мускулната маса. Ако пък планираната дата е по-късно от посочените 2-3 седмици рискувате да загубите ентусиазъм!