Коледен подарък за любимия

1
Добави коментар
chriss850
chriss850

Лесно ли избирате коледен подарък за мъж? Ще ви дадем няколко идеи и се надяваме да ви помогнем.
Моловете са толкова зашеметяващи, шумни и лъскави по време на коледните празници, че ти е много трудно да направиш добър избор на подаръци. Искаш да го изненадаш с нещо, което наистина ще му хареса, но отсега се чувстваш изчерпана и уморена?! Да, пазаруването не е лесно, затова виж нашите идеи за мъжки подаръци.

Оригинален класически часовник: Часовниците не са демоде, напротив! Те са най-добрите подаръци, особено когато имат класически дизайн. Избери класически вариант с изчистен стил, който все пак има нещо закачливо.

Халат за баня: Топлият пухкав халат със сигурност ще го зарадва. Избери семпъл цвят, който подхожда на стила му. Заложи на качественото, а не евтиното, защото ще го използва дълго време.

 Забавна тениска: Може да избереш тениска със забавен надпис, секси поговорки, смешни снимки или просто с любимия му отбор. Всеки мъж би искал да има тениска за уикенда, която не е претенциозна.

 Терапевтични чехли: Те не са особено романтични, но пък са полезна необходимост. Без значение какво работи и дали работата му е физически натоварена, коледни подаръци терапевтичните чехли ще влязат в употреба след тежкия изморителен ден. Релаксиращи и практични, те ще го накарат да забрави за болките в краката. Има специални модели с двойни слоеве от полар, пълнеж с пяна, противоплъзгащи за предотвратяване на инциденти. Всички тези характеристики ги превръщат в уникален подарък за него.

Рибарски принадлежности: Ако той е запален рибар, може да избереш някои рибарска джунджурия. Какво ще кажеш за часовник, който определя условията за риболов и дълбочината на водата. Той се носи на ръката като обикновен часовник, но предлага много повече възможности. Има издръжлива батерия, водоустойчив е и може да работи в продължение на 500 часа без прекъсване.

Джаджи: Какво ще кажеш за радар детектор или детектор лазер, които ще го спасят от глоба за превишена скорост? Някои джаджи са толкова напреднали, че имат неоткриваема технология, звукови и визуални сигнали, дисплей с висока дефиниция и още какво ли не.

Козметика: Клише, но необходимост в днешните бедни времена. Вместо да му купуваш нещо ненужно, по-добре избери любимия му парфюм, който е на свършване. Може и да го изненадаш с няколко тестера на маркови парфюми, които се предлагат на добри цени в интернет. Козметиката и парфюмерията си остават най-широко разпространените подаръци по коледно време.

Но ако сте подарявали вече всичко това и сте решоли ,че тази година Коледа трябва да е по-различна,по-секси,по-забавна,по-страстна….
Ето и няколко предложения от нас и какъвто и да подарък да изберете, важното е не само да доставите радост, но и  да се забавлявате и вие! 

И трите части на комплекта са в огнения червен цвят на любовта. Едва ли ще остане мъж, който ще остане безразличен към подобна изненада.

 

Страст e игpа за любовни паpтньоpи, които позволяват на pомантиката да eкcплодиpа в ceкcуални фантазии.

И още забавни и интересни секси
подаръци за двама,можете да намерите тук: