Сигурни признака, че той си пада по теб

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Не можеш да разбереш той сериозно ли гледа на теб или просто те размотава. Хайде да разберем.

9 сигурни признака, че той си пада по теб:

Той се държи като разглезен пубертет, а не като възрастен мъж. Като че ли нарочно те игнорира. Защо ли? Ами, защото неговият баща го е посъветвал така, за да му обръщаш TИ внимание.

Едва доловимо докосване, това е всичко, но в същото време се опитва да покаже интерес. Същата игра. На теб ти остава само да я доиграеш.

Получаваш смс със съмнително съдържание в два през нощта. Бъди сигурна, че в този момент той иска да прави секс с теб.

„Какво ще правиш през уикенда?“ – пишеш му ти. След тричасово мълчание, той ти връща отговор: „Не знам, защо питаш?“. Питаш се не трябваше ли да ти отговори веднага? Да, така би направил, ако му беше все едно. Но той внимателно е обмислял отговора си, защото иска да те накара да мислиш за него.

Той ти подарява любимото вино. Веднъж ти си споменала, че ти е харесало и той си е спомнил това. Повярвай, ако не беше заинтересован, дори нямаше да се сети.

„Хей, аз съм в бара на площада с приятели, ако искаш ела.“ Ако получиш такъв смс, а до момента сте се срещали само двамата, означава, че е готов да те представи. И в превод този смс звучи по-скоро така: „Ти си много готина и аз искам да видя как ще се разбираш с моите приятели“ или дори „Моля те, дай ми повод да се махна от бара заедно с теб“.

Гледате филм вкъщи и хапвате нещо вкусно – прексрасна идея за една приятна вечер. Ако той те попита какви филми харесваш, то това наистина го интересува. Опитва се да те опознае, като разбере предпочитанията ти за кино и музика.

Ето я и любимата му форма на общуване с теб – чатове в социалните мрежи. Какво пък…модерни времена.А и това означава, че му харесва да разглежда профила ти.

Освен това, той е лайкнал всяка една една твоя снимка, без да пропусне нито една.

„Ох, не знам дали ме харесва или не?“ – мислиш си след всеки разговор с него. Разбира се, че да. Просто се държи като дете понякога. Но лошо ли е това?

Източник: cosmopolitan.bg