Малена – магазин за луксозна памучна нощница Триумф Triumph дълга женска нощница М M My Desire NDK дълга нощница

1
Добави коментар

Модел My Desire NDK дълга нощница на немската марка за долно бельо Triumph. Продуктът представлява дълга нощница с избродирани по деколтето телесни цветя с бежови краища. Нощницата е подходяща и за зимен, и за летен сезони.

Вискозата е изкуствена коприна, получава се от естествени целулозни нишки (изходният материал е от дървесен произход), но с допълнителна обработка като при синтетичните материи. Вискозата е изкуствен заместител на памук, лен и вълна. Тя е мека гладка, прохладна, не спарва и попива добре.

Състав: 95% вискоза, 5% еластан

Допълнителна информация: продуктът е предназначен за пране на 30 градуса – като не изстисквате прекалено силно или не я слагате на програма с големи обороти центрофуга; не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не може да се суши в сушилня; може да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене.

Продуктът е наличен в МАГАЗИН „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ. Оставете съобщение или звъннете на тел. 0886 106 308 при желание за проба в МАГАЗИН „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ.