Тенденции палта зима 2015-2016 г.

18
Добави коментар
efrea
efrea

Ефреа е български производител на качествени дамски дрехи в размери от XXS до 4XL. За да помогнем на нашите клиентки да бъдат винаги в крак с последните модни тенденции нашият екип прави проучване на световните модни дизайнери.

Дължината…

И така, нека започнем с дължината при палтата. Световните дизайнери определят дългите до долу палта за последен моден писък. Стандартната класическа дължина – около коляното си остава, разбира се, все така актуална. Ние от Ефреа залагаме на практичността – по-къси връхни дрехи, които са удобни както за шофиране, така и за по-лесно придвижване в забързаното ежедневие.

Предложенията на Ефреа… Дълги палта от модния подиум Средна дължина около и малко под коляното Кройката…

Една от най-интересните тенденции при палтата тази година е тяхната кройка, а тя е така наречения oversize (уголемен), с други думи казано широка и права. Колкото по-свободно е палтото Ви, толкова по-добре.

Oversize

Що се отнася до мантата – те трябва да подчертават извивките на тялото. Ефреа е избрала за Вас именно този вариант, както при палтата, така и при мантата – класиката никога не остарява.

Подчертайте извивките на тялото с класически вталени кройки. 

 

Материите…

Тази година заложете на кожа и вълна. Дизайнерите са се погрижили за комфорта освен през студените зимни дни, но и през дъждовните есенни дни. В Ефреа може да откриете връхни дрехи, изработени именно от тези материи. Добрата фея не пропуска да се погрижи за Вашето удобство и комфорт през всеки един сезон.

      

 

И още – палто Monarch от вълнен плат, обточен с еко кожа… 

 Снимка: Efrea.com – Дамско манто Monarch                               Снимка: Efrea.com – Дамско манто Monarch

Цветовете…  

Истинска изненада са и цветовете през този сезон, а те са Смели. Колкото по-ярък цвят палто си изберете, толкова повече настроение ще  излъчвате. Розово, зелено, жълто, червено, синьо – на каквото и да заложите няма да сгрешите. Класическите за зимата цветове като черно, мастилено зелено, сиво, разбира се си остават също така актуални. През този сезон Ефреа ще заложи както на класическите, така на смелите цветове като жълто, червено, морски синьо…

Очаквайте скоро в редовна продажба палто Classic от Feylin by Efrea в разнообразие от актуални цветове.

Ярките цветове връхни дрехи са на мода вече втора година, ето някои от аутлет предложенията на Ефреа:

Смели цветове от световните модни подиуми

Принтовете не са голяма изненада – геометричните и животинските изпъкват повече, но флоралните са също актуални. Вертикалните ивици и шотландското каре също са един от акцентите в тазгодишните тенденции. И разбира се, за да не изостава от световните модни течения Ефреа залага именно на геометричните принтове.

   

Снимка: Efrea.com – Дамски елек Porsha                                                 Снимка: Efrea.com – Дамски елек Porsha   Декорации…

За да бъде още по-вълнуващ наближаващият зимен сезон трябва да се обърне внимание и на декоративните елементи. Тази година актуални ще бъдат ресните и недовършените шевове – интересен начин да придадете по-разчупен вид на вашата връхна дреха.

Милитъри стил…

Изключително актуален през настъпващия сезон ще бъде милитъри стилът. Копчетата и пагоните помагат да изпъкне различна част от вашата същност като сериозност и смелост. Сладникавостта тук липсва, но елегантността съвсем не – тя присъства изключително ярко. Разбира се Ефреа Ви предлага най-добрите предложения за връхни дрехи в стил милитъри.

Какъвто и модел връхна дреха да изберете, не изневерявайте на Вашия собствен стил, но не пропускайте да го усъвършенствате, а за това може да Ви помогне модерното днес. В онлайн магазинът efrea.com може да намерите много бързо добри и практични разновидности на най-актуалните дамски зимни палта и манта.

Източници ELLE VOGUE The Guardian Joel and Son fabrics И други