Детайлен хороскоп за 2016, втора част

7
Добави коментар
vassilena
vassilena

Предстоящата 2016 година ще бъде динамична, но в никакъв случай лишена от отлични възможности за реализация и постигане на желаните цели. Ще имате изключителен шанс да напреднете в лично и бизнес естество, което ще се дължи на упоритата ви работа от една страна и късмет който ще ви следва през годината. Бъдете активни и борбени във всяко едно действие което предприемете. Именно така ще постигате целите си, без почти никакви затруднения! Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план.

 

 

Везни

През тази година ще ви бъде трудно да планирате каквото и да било свързано с пътуване. Ще ви се наложи да отменяте или „прекроявате“ планове свързани с пътуване, да правите нови или да ви се наложи внезапно да тръгнете на път.
Неприятна новина от далечно разстояние.
Житейска раздяла, с човек който живее надалеч от вас.
Може да преживеете нещо неприятно по време на пътуване, да станете свидетел на неприятен инцидент или случка.
Силата ви тази година ще се окажат финансите и материалните придобивки като цяло. В голяма степен успехите ви ще се дължат на хора земни зодиакални знаци (Телец, Дева или Козирог) или въздушни знаци като вас (Водолей, Везни и Близнаци).
Възможно е да имате общи планове, проекти и интереси.
Важно събиране по семейни причини. Възможно е то да е свързано с радостен или тъжен повод, възможно е да има няколко подобни събития, както и да проведете динамични срещи свързани със семеен бизнес.
Нова работа или ново обучение за човек от семейството ви.
Жените Везни да внимават с хора от приятелското си обкръжение, които чрез интрига или друг вид негативна намеса могат да създадат големи главоболия в семейството.
През годината внимавайте в очакванията си, които имате спрямо мъже от приятелското ви обкръжение. Вие може да си правите едни планове, а те други. Разочарованието ще е за ваша сметка.
За влюбените Везни, които мечтаят за сватба, идеалното време за брак е началото на август. Планирайте меден месец зад граница, особено ако сте избрали за брачен партньор Лъв, Козирог, Стрелец или Овен. До края на годината няма да имате възможност за нови пътешествия дори и на малки разстояния. За сметка на това около Нова година можете да си позволите да изненадате половинката си с екзотична ваканция.

 

Скорпион

 

 

Отдавна забравени, недовършени родови конфликти ще разгорят с нова сила. Не бързайте да разпродавате наследство. Съветниците ви ще бъркат повече от допустимото през годината, затова си потърсете по-добри консултанти. Занемарили сте дома, а ви чакат неотложни ремонти в началото на пролетта. Вземете си отпуск, това ще ви разтовари и импулсира.
Може би ще започнете годината със съзнанието, че тя бъде по-различна от останалите. И наистина ще има голям напредък във вашите възможности да се справите с висш технологии и електрониката. Ще осъзнаете и много от икономическите тенденции в света и ще започнете да гледате на миналото в нова светлина, в контекста на възможностите, които развитието на технологиите ще даде за в бъдеще. Няма да се наложи да променяте местоживеенето си и най-после ще пожънете плодовете на дългите си усилия да постигнете самодисциплина. Освен това Юпитер ще ви даде шанс да спечелите пари, като използвате по-добре, отколкото до сега, възможностите си. Ще имате и нови източници на доходи. Ще усетите, че имате нужда да се нагодите към ритъма на света през 2016 година. Ще си наложите да учите много и ще започнете да се интересувате все повече от духовната страна на живота си. Това ще ви помогне да се приспособите към изискванията на глобалната икономика и да се подготвите за новите концепции в развитието на света и обществото като цяло.
През 2016 година ще имате възможността да почувствате любовта си по-силно – особено през времето на Пълнолуние, ще се засилят и способностите ви да я изразите. От началото на годината до март влиянието на Марс ще ви кара да изпитвате желание да пътувате и да се срещате с нови лица. По това време ще бъдете и напълно сигурни във финансовите си дела. През лятото трябва да сте особено близки както с интимните си, така и с бизнес партньорите си и да се опитате да се поучите от грешките си и пропуснатите шансове. Ще имате възможност да уредите проблемите с кариерата си, особено през май или октомври.

Личности, родени под знаците Близнаци, Везни, Телец или Рак ще окажат влияние във вашия живот през тази година – едни ще ви научат как да използвате свободното си време най­-ефективно, други – ще ви помогнат да се почувствате по­сигурно. Юли ще бъде силен месец в романтичен план. Ако не сте от женените може би ще се обвържете сериозно и дори може да се решите да сключите брак. Ако вече сте семейни, ще откриете, че ви е по-лесно да общувате със семейството и децата си, а така също и със съседите и хората, които срещате всеки ден.

 

Стрелец

 

 

През 2016 година, може да развиете успешни връзки с бизнес партньори или бизнес, свързан с мода, красота или правни консултации. Доверете се на интуицията, когато създавате партньорства – това касае както работата ви, така и емоционалните ви контакти. Периодът е успешен за всички, които имат намерение да сключат брак. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.
Силни творчески изяви, проява на собствен стил и финансов успех през 2016. Гответе се за силни и страстни прояви на любов. През февруари, август или ноември ще настъпят промени в дома ви. През тази година ще успеете да се закрепите в сфери, от които до сега сте били изключвани. През януари ще мислите и действате с размах и ще получите вероятно допълнителни и неочаквани приходи. Основното за вас през цялата година е да се научите да контролирате творчески нещата и хората край себе си.
През 2016 година ще бъдете двигателят на офиса ви. Ще имате усет и предприемчивост, с лекота ще организирате и водите работата на фирмата. Има пълна възможност да ви повишат или наградят за усърдието ви. Мотивирайте околните, особено ако сте шеф, насърчавайте ги, хвалете ги.
Като цяло през 2016 година ще имате много щастливи дни и периоди. Подбирайте важните неща да започвате три дни преди настъпването на фазата Първа четвърт на Луната до четири дни преди Пълнолунието, за всеки един от месеците. Неблагоприятните дни за вас са три дни след Пълнолуние до един ден след фазата Последна четвърт на Луната, отново за всеки един от месеците.
Ако сте семейни, тази година може да се окаже трудна за брака ви, но пък същевременно това ще бъде възможност да опознаете по-добре партньора си. Нуждата ви от любов и оценката ви за това какво е стойностно ще станат крайно субективни, особено през февруари или август. Но ще имате нужда да откриете нови страни на брака си.
Най-добре спрете за миг и си изяснете какви са собствените ви ценности и колко често се разминавате с тях. Това особено се отнася до мъжете, при които ценностите изглеждат някак си далечни, извън тях, което им дава свободата да ги заобикалят. Нали вече осъзнавате, че това е сбъркан, погрешен подход. Когато усетите, че връзката ви става натрапчива, не забравяйте първо да прецените собственото си поведение и дали не сте причината за това самите вие.

 

Козирог

 

 

Очаква ви успешен период на материални придобивки, свързани с работа, свършена в изминал период. Годината е подходяща за занимания със спорт или за начало на здравословен начин на живот. Добре е да потърсите мнението на диетолог или друг специалист за проблем, който касае здравето ви. Проблемът ще бъде решен. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.
През  2016  вие ще сте действената страна в отношенията с партньора, в дома, в семейството, на работното място. Ще проявите огромна воля и ще се стараете вие да диктувате условията. Ще бъдете замечтани и в главата ви ще се въртят куп идеи. Повечето ще са добри, но за съжаление, няма да ви достигнат време, пари и сили, за да ги реализирате. Не знам дали правилно ще ме разберете, но според мен така е по-добре.

В средата на периода се очертава дългоочакваният пробив в проточилото се безпаричие. Не се осланяйте на недостатъчната си интуиция и обмислете бизнес намеренията си още веднъж. Преодолеете ли упорството си, може и да постигнете хармония в семейството. Пазете зрението си през юни.
От април до ноември, целите, които си поставите, ще бъдат на път да се реализират. Моментът не е подходящ да се отказвате от започнатите проекти, да губите интерес, да променяте решените вече планове. Ако направите нужните усилия, ще съумеете да наклоните везните в своя полза и да постигнете напредък. Бъдете решителни и предприемчиви. Периодът е добър да направите нова фирма, да сключите договори за съвместна работа, да потърсите нови пазари.
Ако не държите непременно да срещнете голяма­та си любов, тази, която е любовта на живота ви, то 2016 година ще бъде доста благоприятна за вас по отношение на любов и взаимоотношения с другите.

 

Водолей

 

 

През 2016 година вие ще изпитвате огромна потребност от близък човек, с когото да делите и радост, и тъга. Затова знайте, че ще приемете с много благодарности и душевно щастие всички нови приятелства и запознанства. Забравете притесненията си вкъщи. Излишно е да се безпокоите, че няма да бъдете харесани, дори напротив. Защо е необходимо да се тормозите – по такъв начин може да изтървете желаното щастие.
Удръжте възникващата амбиция да се докажете на всяка цена. По-добре е засега да останете в сянка, това ще бъде оценено по-късно от началството. Щe ви оценят по достойнство. Вече сигурно знаете, че застоя си дължите на властен колега (колежка). Пазете вегетативната си нервна система.
Повечето от ограниченията, които сте си поставяли до сега, са на път да изчезнат, при това може и да не е само за тази година, а за дълъг период от време. Сега можете да победите своите противници. Звездите ще засилят личното ви излъчване, близостта с приятелите ви, успехите ви на конкурси или изпити, радостта от живота, добрите новини. Можете да подпишете през тази година изключително добър договор или данаправите важна уговорка в сантиментален план. Но внимавайте тази еуфория да не ви направи небрежни. Досега все сте очаквали голямото щастие и в повечето случаи сте пренебрегвали дребните радости на всекидневния живот. А всъщност точно малките неща могат да ни направят истински щастливи. Затова сега се научете да им обръщате подобаващо внимание и благодарете на съдбата си за предоставените ви възможности и шансове.
Семената, които сте посели през миналата година, тази година ще дадат богат плод, особено що се отнася до работата и кариерата, умението да печелите пари, взаимоотношенията с хората и брака. Акцентът ще е върху мястото, където живете, върху начина ви на живот, посоките и мотивацията на развитието ви. Онова, което сте започнали през миналата година, и не сте успели да довършите, ще изведете до добър край през настоящата година. Вниманието ви ще бъде погълнато от решения, свързани с вашия дом, продажба или покупка на имот, семейни отношения и ценности, с брака ви.

 

Риби

 

 

Годината ще ви дава шанс да развихрите всички свои възможности и умения, да се захванете с мащабни неща, да прокарате своите идеи и желания, да мислите и действате с хъс, да печелите и да се радвате на живота. Внимавайте обаче точно какво и кога правите, с кого и за какво говорите. Имате невероятната дарба да правите „от мухата – слон“ и по този начин, усложнявайки и най-простите и дребни неща, ще можете да претърпите провал и разочарование и при най-добрите условия. Вие често ще се захващате едновременно с много неща. Защо е нужно обаче да си създавате такава бъркотия? Нали покрай вас страдат и вашите близки и приятели, които ви обичат. Така, без да си давате сметка за делата, може да отблъснете любимия човек. Нужно ли е чак след това да се замисляте?

Склонността да изчаквате този път няма да ви помага. Въпреки дълбоката си интуиция ще правите грешки поради излишна импулсивност. В първите дни на юни действайте енергично и не щадете онези, за които сте се убедили, че „не са с вас“. Дори не подозирате колко още неща са скрили от вас.

Ако сте несемейни, то през тази година можете да очаквате дългосрочно обвързване и дори сключване на брак. Ако сте вече семейни – то може семейството ви да се увеличи. Акцентът ще падне върху промяната, пътешествията, срещите с хората и различните житейски успехи.

През годината важна роля за вас ще оказват хора, родени под знаците Овен, Телец, Везни или Скорпион. Март и декември ще са месеците с най-голямо значение за вас. През януари или февруари ще се поглезите (или пък някой друг ще ви поглези) с предмети на изкуството или други луксозни подаръци. Възможна е промяна във вашия дом, в обзавеждането, интериора, смяна на жилището или местоживеенето. През тази година сигурно ще решите отдавнашен правен спор, сега сигурно ще попаднете на по-добър консултант или адвокат. Може да ви струва повече, но ще си заслужава.

От време на време хвърляйте и по един поглед назад, оглеждайте се какво става или какво оставяте зад себе си. При това няма да останете недоволни или разочаровани. Тревогите ви ще са малки и затова ще напредвате с бързи темпове, ефективно и много дипломатично. Ще успеете да влезете под кожата на важни хора, от чието познанство ще можете да натрупате дивиденти. Отделете повече време за това, което ви интересува истински. През цялата година ще чувствате, че държите нещата в своите ръце, че всичко е под контро