Малена – магазин за дамска пижама комплект Триумф Triumph S Fun 18022 PK дамски комплект

2
Добави коментар

Fun 18022 PK дамски комплект ( блуза+панталон), плътно долнище и плътно горнище с тюлени набрани ръкави, произведен от немската марка за спално бельо Triumph/ Триумф. Горнището има украса на гърдите, изобразяваща ангелче от безцветни камъчета, а набирането завършва на всеки ръкав с тънък шнур с по две ангелчета на всеки ръкав. Моделът е подходящ за спане целогодишно, както е подходящ за домашно облекло. [ ЦВЕТЪТ е повече към тъмночервен отколкото розов ]

Модалът е преработен текстил на био основа и представлява разновидност на коприната. Материята е много мека и гладка, подобна на памука, но поглъща вода с 50% повече на единица обем в сравнение с памука. Тъканите, направени от модал са нежни и меки, устойчиви на свиване и избеляване. 

Състав: 94% модал, 6% еластан; Тюл – 92% полиестер, 8% еластан

Допълнителна информация: продуктът е предназначен за ръчно пране ( с препоръчка за пране от обратната страна с перилен препарат за грижа към цветовете ) ; не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; може да се суши в сушилня; може да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене.

Продуктът е наличен в Магазин „Света Троица“ – град София. Можете да поръчате с опция взимане от всеки наш магазин.