Как да получим оргазъм

1
Добави коментар
bgwoman
bgwoman

По принцип всяка жена е способна да получи оргазъм. Понякога обаче това трябва специално да се учи – така, както се учим да произнасяме звука „р“. Оргазмът не само обезпечава емоционалната разрядка, но и поддържа женското здраве. „По време на възбуда към половите органи прилива кръв. Ако не се стигне до оргазъм, тя застоява, което може да се превърне във фон за развитие на различни нарушения – обяснява гинекологът Александер Уилсън. – Как да получим оргазъм? Естествено най-добрият способ е да намерим сексуално грамотен мъж. Но те, уви, са доста по-малко от жените, които искат да изпитат наслада от секса…“ Затова най-добре да си помогнем сами. Ето и няколко прости съвета на Уилсън как да получим върха в удоволствието.

Потопете се в сексуалната тема Колкото повече мислите за секса, толкова по-силни ще са вашите усещания. Четете еротична литература, гледайте филми, носете съблазнително долно бельо, използвайте други откровени детайли в облеклото си (дори да са скрити от другите, достатъчно е вие да знаете за тях).

Отнасяйте се към половите си органи като към източник на удоволствие За да се случи това, трябва внимателно да ги изучите. Докато между бедрата ви има „скоба“, скованост и стеснение, сексуалната наслада ще бъде рядка ваша гостенка.

Мастурбирайте по-дълго За много жени това е единственитя способ да развият в себе си чувственост и да усетят как могат да получат оргазъм – не само самостоятелно, но и по време на същински полов акт. Целта на мастурбацията не е в това да се получи бързо оргазъм, а да се научите да се възбуждате пълноценно. Добре е да създавате сценария на половия акт с помощта на различни играчки. Преминавайте през всички стадии на възбудата, почувствайте как се овлажнява входът на влагалището, как се променя чувствителността на G точката. След това, по време на половия акт с партньора, организмът ви ще си „спомни“ изпитаното по-рано усещане и ще възпроизведе правилните реакции. Освен това те ще се проявят вече по-бързо.

Дайте на партньора си да разбере три неща Първото е, че вие се възбуждате от него по-дълго. Дори да се появи влагата и половите устни да набъбнат, това все още не значи, че сте истински възбудена. Правилно е мъжът да не въвежда половия си член до този момент, докато у вас не се появи усещането, че във влагалището трябва да има нещо. Второ: помолете партньора си заедно с вас да изучи вашите ерогенни зони. Това най-добре е да се прави със затворени очи (повишава се тактилната чувствителност) и тогава, когато сте възбудена. Трето: кажете му какви думи, действия, обстановка ви възбуждат и какво охлажда желанието ви. Умението да казвате онова, което ви вълнува, и да слушате другия позволява успешно да се реши проблемът с аноргазмията. Ако доверителните разговори не помагат, трябва да се обърнете към психолог.

Обърнете внимание на емоционалното встъпление Преди интимната близост жената трябва „да си разреши“ да получи удоволствие от секса. Така тя дава възможност на инстинкта да излезе изпод контрола на съзнанието. В този случай всички реакции на организма сработват съгласувано и пълноценно. И процесът на възбуда не се превръща в противостояние на естествените реакции на организма и ума. Добивайте се до това с всякакви възможни средства: шампанско, музика, свещи, съблазнително бельо, нова остановка и т.н.