За и против секса на плажа

1
Добави коментар
bgwoman
bgwoman

Лятото дойде и страстите край морето вече бушуват с всичка сила. Ония, които не са пробвали секс на плажа, със сигурност изпитват желание да го сторят. Освен ако не са свръхконсервативни. Тези пък, които са го правили, знаят, че е голяма тръпка. Сексът на плажа си има плюсове, но и минуси. За да не бъде забежката с последствия, добре е да се знаят някои неща. Различни анкети показват, че всяка жена поне веднъж в живота си се е замисляла за страстна нощ на брега на екзотичен остров. За жалост нерядко мечтите се превръщат в неприятно съприкосновение с пясъка, с викове на нощни охранители или с жулване на медуза, която е решила да се лепне на партньора ви във възможно най-неподходящия момент. В резултат на това вие полагате клетва никога повече да не въплъщавате в живота сексуалните си фантазии, колкото и да са примамливи. И така, вие вече сте си написала молбата за отпуск, шефът ви е разписал, гушнали сте под ръка любимия мъж и се озовавате заедно в тропически рай, напомнящ реклама на един шоколадов десерт. Естествено е още в първия ден да решите да разнообразите плажния отдих с екстремен секс. Не се отказвайте от удоволствието! Във вашия интимен живот такова приключение трябва да се усети поне по две причини:

Нови усещания Ако живеете заедно от доста време, със сигурност вашият интимен живот върви тихо и кротко, някак по навик. Сексът на плажа е отличен способ да сложите точка на това равнодушие и да върнете прекрасното време, когато сте правили секс по всяко време и на всяко възможно място, а страстта ви е изгаряла безумно. Бъдете сигурни – изгубената страст ще се разгори с нова сила.

Адреналинът увеличава шансовете за оргазъм Страхът да бъдете разкрити ви заставя да изработвате адреналин, който довежда организма до състояние на хиперактивност и хиперчувствителност – усещанията от секса ще са по-ярки, а възбудата – по-остра. А колкото е по-силна възбудата, толкова е по-голяма вероятността да получите вагинален оргазъм. Преди да се хвърлите във вихъра на страстта обаче, трябва да се застраховате с някои мерки за безопасност.

Изучете законите на страната, в която се намирате Дори гостоприемните тайландци да ви се усмихват наляво и надясно, а секс масаж да можете да получите едва ли не на всеки ъгъл, това съвсем не означава, че полицията се придържа към либералните възгледи и се отнася спокойно към онзи секс масаж, който вие практикувате на обществено място. Най-малкото, което ви очаква при подобно изпълнение, е глобата. В някои държави пък „пясъчната любов“ може да ви отведе и зад решетките. Дори да ви се струва, че на плажа няма никого, не предизвиквайте съдбата, за да не се превърне романтичното приключение в криминално.

Убедете се в отсъствието на наблюдатели и в зоната на видимост Не забравяйте, че на вашата „плажна вечеринка“ могат да се натъкнат не само възрастни, а и деца, унесени в игри по пясъка. Нали не ви се иска да се обяснявате с техните родители? Постарайте се да избирате безлюдни, възможно и изоставени плажове, като се убедите в тяхната безопасност – мръсотии на сушата и във водата, опасни камъни, строшени стъкла и т.н.

Подгответе се предварително Трябва задължително да имате предварителна подготовка – мазило, средства за хигиена и защита. За секс във водата подбирайте лубриканти на силиконова основа или презервативи с допълнителна смазка. Работата е в това, че водата измива естествената и затова ви е необходима помощ. Презервативите във водата трябва да се използват особено внимателно. Морската вода може да повреди латекса, а така контрацептивът рискува да не се хлъзга.

Избирайте правилни техники Въпреки че много филми рисуват картина на невероятно страстен секс във вода, по-добре е неопитните любители на секс екстремните ситуации да се въздържат от непосредствен полов акт във всеки водоем, независимо дали е море, езеро или басейн. Възможно е да травмирате чувствителните слизести части на половите органи, тъй като естествената и дори изкуствена смазка след известно време се измива от водата. Второ, съществува повишен риск от неприятна зараза от водата, която може да е пълна с микроорганизми, вредни за вашето здраве. На трето място, медузите и други обитатели на морското царство не спят и различни части от тялото ви могат да се превърнат в удобна мишена за тях. По-добре е да започнете плажните секс експерименти с орална или ръчна техника, за да оставите у любимия нови и наистина приятни усещания.