Леонардо ди Каприо: Три пъти срещнах смъртта

1
Добави коментар
sexymotherbg
sexymotherbg

Мъж на предела на оцеляването е ролята на Леонардо ди Каприо в новия си филм „The Revenant“. Актьорът разкри обаче, че и в реалния живот е имал тежки преживявания.

„Голяма бяла акула скочи в клетката ми, докато се гмурках в Южна Африка. Половината й тяло беше при мен“ – признава той в интервю за „Wired“

Това бил първият му подобен инцидент, който станал, докато се е гмуркал в Океана край бреговете на Южна Африка.

„Аз се спуснах на дъното и се опитах да легна неподвижно. Акулата се опита да ме захапе пет или шест пъти на една ръка разстояние от главата ми.

Хората там ми казаха, че това не се е случвало никога в 30-годишната им кариера“ не крие актьорът.

По време на полет към Русия той преживял друга среща със смъртта. Самолетът му е трябвало да кацне аварийно, след като един от двигателите се е запалил.

„Бях в бизнес класата и двигателят се запали пред очите ми – спомня си Лео ди Каприо. – Спряха всички двигатели за няколко минути, така че просто се плъзгахме по въздуха без никакъв звук и никой в самолета не смееше да каже каквото и да е било“.

Третият път, в който звездата се е сблъскал отблизо с опасност за живота му, е бил по време на скок с парашут.

„Беше скок в тандем. Дръпнахме първия парашут. Той беше заплетен. Мъжът, с когото бях, го отряза.

След което продължихме да падаме свободно в продължение на 5-10 секунди. Дори не помислих за резервния парашут и просто си мислех, че се спускаме към смъртта“ – разказа той.