Как да познаем, че ни изневерява?

1
Добави коментар
sexymotherbg
sexymotherbg

Имунизирани връзки няма. Но колко афери може да понесе една любов? И какво е изневярата – изкушение или предателство? Има ли как доверието да бъде възстановено или няма обратен път назад?

По тези въпроси дискутираха днес участници в предаването „Днес“ по телевизия Bulgaria ON AIR.

„Колкото хора, толкова и изневери. Най-честата е след раждането на детето. В този случай мъжете повече изневеряват. Огънят в една връзка трябва да се поддържа. Връзката трябва да се полива“, заяви психологът Ценка Местанска. Според нея трябва да уважаваме територията на другия, да му дадем свобода.

„Вечна любов има, но са нужни страст, вярност и близост“, добави Местанска.

„Все по-лесно е да посегнеш към изкушенията. Все по-малко задръжки има за това. Никой филм или сериал не разказва за малка любов. Ако нещо се счупи, ние не го поправяме. Търсим си ново. Голямата любов е фантазия, илюзия. Предлагам да въведем данък изневяра. Така ще се оправи и държавата. Проблемът е, че в наши дни функциите на мъжа и на жената са елиминирани. Жената е независима и силна, мъжът изневерява заради егото си“, коментира от своя страна сценаристът Георги Иванов.

Според него изневеряваме, когато търсим вариант на отдушник, когато се чувстваме неудовлетворени.

„Хората прибягват до услугите ни, когато ножът е опрял до кокала. Когато искат информация, която не му се дава доброволно. Само един-два пъти сме прикривали следи, по-често ги разкриваме. Има го житейския шахмат от филмите, но е работа на нерви“, коментира председателят на Асоциацията на частните детективи Марин Маринов.

Как е в Холивуд?

Джъд Лоу оглави класацията на най-големите прелюбодейци на Холивуд, пишат американските таблоиди. Актьорът изневери на приятелката си с бавачката, която гледа децата му от предишна връзка. Любовта между известните невинаги завършва с щастлив край и ярък пример за това е връзката между певицата Риана и рапъра Крис Браун.