Както посрещнете новата година, така и ще премине тя

2
Добави коментар
fashionchoice.bg
fashionchoice.bg

Старата година си отива, сега ни предстой посрещане на Нова 2016 година – годината на Червената огнена маймуна, която е изключително  творческа, капризна и променлива натура. Не ограничавайте фантазията си в избор на рокля в новогодишната нощ, позволете си да бъдете необикновени и блестящи.

Новогодишната рокля играе важна роля в празничната нощ за всяка дама, защото правилно подбрания модел определя успеха на вашето тържество и настроение. Ето с какви рокли онлайн магазин fashionchoice.bg ви предлага да посрещнете Новата 2016 година.

Като най-важното е да ви бъде удобно в избрания модел. Уверяваме ви, че Червената маймуна е добродушно животно, което е готово да направи винаги компромис. Опитайте се да си изберете модел, който да не е прекалено строг, защото сама по себе си новогодишната нощ е заредена с много емоции и танци. И тук идва основният проблем за всяка дама: В какъв цвят да посрещне Новата година? Най-актуалните цвете препоръчани от модните специалисти са: червено, бордо или тъмно розово (циклама). Като не ни ограничават само до тези три цвята, а ни предлагат и следните цветове: златист, оранжево, перла, жълто и корал. Най-важното за цвета, което модните специалисти ни съветват е да си изберете цвят или нюанс, който да символизира огън или огнени пламъци. Като те придават на външният ви вид изисканост и елегантност, като особено важно значение има избраната от вас рокля да подчертава красотата на вашата фигура.

За дамите, които ще посрещната Новата 2016 година в планината или на хижа fashionchoice.bg ви предлага удобни рокли от плетиво, чиято комбинация е невероятна – фино и меко плетиво.

Като финото плетиво придава на всяка една дама стил и кокетност, а мекото плетиво напомня отминалите години, а именно топлите чорапки на баба или гореща камина с чаша червено вино. Тези модели от зимната колекция на fashionchoice.bg са изключително подходящи за новогодишна нощ в планината, защото финото плетиво ви дава стил необходим за повода, а мекото плетиво е  най-важното, защото създава чувство за удобство.

Според древните предания основният ход във вашият живот може да зависи от цвета на роклята, с която ще посрещнете новата година:

Ако желаете бурна любов и страст, то облечете се в червено

Желаете хармония в семейството, то вашите цветове са синият и зеленият цвят

Ако желаете здравословен начин на живот, то жълтият цвят е вашият

Ако желаете финансова стабилност, това може да ви го даде виолетовия цвят

Ако желаете кариерно развитие, то доверете се на черният или белият цвят

 

 

 

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.

Събота – от 9:00 до 13:00 часа.

Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично

Телефони

0897 234 734, 088 234 734

Електронна поща: [email protected]