Зареждай гориво и пазарувай в супермаркети Братя Неделеви с отстъпка!

1
Добави коментар
MariaMrn
MariaMrn

Зареждането на гориво и пазаруването на стоки за дома никога досега не са били толкова улеснени и изгодни!

Специално за жителите на град Стамболийски верига супермаркети Братя Неделеви и верига бензиностанции Дизелор си партнират, за да зарадват своите клиенти с отстъпки и намаления!

 

При всяко пазаруване на стоки на стойност 20 лв или повече в магазини Братя Неделеви, Вие ще получавате талон за зареждане на гориво в бензиностанции Дизелор в гр. Стамболийски и гр. Пловдив, който Ви носи големи отстъпки*:

10 ст./ л за дизел, бензин и топдизел

Не е само това!

При всяко зареждане на 20 лв гориво или повече от бензиностанция Дизелор в гр. Стамболийски, Вие ще получавате талон за отстъпка при пазаруване на разнообразни стоки за Вас и Вашия дом в магазини Братя Неделеви**!

 

 Лесно, нали? Пазарувате за 20 лв и получавате отстъпка за гориво без значение от количеството, зареждате за 20 лв, ако желаете и отново получавате талон за отстъпка за пазаруване и така до безкрайност! Няма да остане и ден без да имате уникалната възможност да спестите пари!

 

Пожелаваме Ви приятно пазаруване в любимите Ви магазини Братя Неделеви и изгодно зареждане на гориво в най-добрите бензиностанции Дизелор! 

 

Промоцията важи за следните обекти:

бензиностанция Дизелор, гр. Пловдив, бул. „Васил Априлов“ 139 (само приема талони за отстъпка на гориво, не раздава талони за магазини Братя Неделеви)

бензиностанция Дизелор, гр. Стамболийски, бул. „Тракия“ 32 (раздава талони за пазаруване в магазини Братя Неделеви и приема талони за отстъпка на гориво)

супермаркет Братя Неделеви, гр. Стамболийски, бул. „Въча“

супермаркет Братя Неделеви, гр. Стамболийски, жк. „Хартиена фабрика“

супермаркет Братя Неделеви, с. Цалапица

 

Продължителност на промоцията: от 16.12.2014 г. до изчерпване на количествата.

 

*Само за физически лица. Без изисквания за минимално количество. Не може да се комбинира с други отстъпки и промоционални активности. 

**Важи за определени стоки. Попитайте на място в магазините.