Малена – магазин за италиански сутиени бриджитки Сиелей 9026 сутиен тип бриджитка без подплънки

1
Добави коментар

Модел 9026 сутиен тип бриджитка без подплънки и с банел на италианската марка за дамско бельо Sielei. Продуктът представлява сутиен тип бриджитка – подходящ за изрязани дрехи с дълбоко деколте – и камъни от двете страни на чашката в същия цвят (червен или черен). Презрамките са разположени малко по-встрани от стандартното, което позволява носенето на сутиена с отворени дрехи и около врата. Моделът е умален в чашката с 1 размер в сравнение с моделите на Triumph и в сравнение с повечето други подобни модели на SIeLEI. Сатенът е естествена материя, коприна, изтъкана по определен начин.

Състав: 90% полиамид, 5% еластан, 5% памук

Допълнителна информация: продуктът е предназначен само за ръчно пране; не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не бива да се суши в сушилня; може да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене.

Този артикул можете да закупите и от двата ни магазина, но цветовото разнообразие е различно. За повече информация свържете се с нас по e-mail или телефон.