2016 : Какво ни очаква в годината на Огнената Маймуна

2
Добави коментар
krasivaorg
krasivaorg

Кратка характеристика на годината на Огнената Маймуна

Китайското име на този символ означава огън, именно затова деветият знак на китайския хороскоп – Маймуната се нарича Огнена. Според източния календар Огнената Маймуна започва на 8 февруари 2016 година и продължава до 27 януари 2017.

Щастливи числа : 4 и 9

Цветя : хризантема, индийски люляк

Цветове носещи късмет : бял, син, златист

Подходящи партньори : Мишка и Дракон

По-малко подходящи : Змия, Тигър, Маймуна, Петел

Положителни черти на Маймуната : рационалност, вярност, искреност, желание за творчество, висок интелект

Негативни черти : голяма емоционалност, капризност, небрежност

Подходящи професии : консултант, лекар, борсов посредник, архитект

Какво ще ни донесе новата 2016 – годината на Маймуната

Символът на предстоящата 2016 година е изпълнен с артистичност, има ексцентричен характер и силна интуиция. Сама по себе си Маймуната е изпълнена със стремеж, но също така е и капризна и непредсказуема – трудно е да се отгатне какво е намислила. Действията и обикновено са хаотични и могат да се променят в зависимост от настроението. Маймуната е същество, на което всичко му е интересно. Това ще доведе до факта, че хората ще бъдат склонни да се намесват в чуждите работи и да налагат идеите си. През годината на Огнената Маймуна се очакват необосновани претенции, неприятна критика и като резултат взаимни обиди. Господарката на 2016 може да ни поднесе изненада, която няма да се прояви веднага, а ще мине известно време, докато разкрие тайните си. Маймуната е много интелигентна, сложна, но също така и иронична. Тя има силата да се присмее на Дракона, който се смята за най-силен, умен и устойчив. Не се страхува да се пошегува и с Тигъра, чийто магнетизъм не е успял да я засенчи. Подигравките на Маймуната могат да доведат до сълзи, но тя не го прави нарочно, а по-скоро спонтанно. Поради високия си умствен потенциал, тя винаги се оказва по-високо от останалите и с лекота отбива всички атаки.

Маймуната е много изобретателна, особено ако става въпрос за творчество. Тя е в състояние да защити интересите си, като към всичко се отнася с чувство за хумор. Близките и винаги се чувстват комфортно с нея. Доброта и откритост са основните качества на Маймуната. Тя е независима и обича да върши всичко сама. По-лесно и е да решава проблемите си наведнъж, вместо да ги трупа. Маймуната сама по себе си е дипломатична и въпреки своята независимост, приятелите и я уважават. Няма смисъл да си правите сериозни планове и да очаквате глобални промени през 2016. За това ще се погрижи Огнената Маймуна. Просто се отпуснете и приемете своенравната господарка на годината, защото тя знае как да донесе любов и благополучие. Трябва малко време за да се адаптирате към непредсказуемия и характер. За да осъществите мечтите си и постигнете целите си, през 2016  не разчитайте на късмета си, а се настройте да работите добросъвестно. Маймуната преминава през живота с лекота и не задълбава в проблемите, а най-важното, самата тя се старае да не се забърква в неприятности. През 2016 година ви предстои да се научите да живеете с лекота и да плувате по течението без паника. Въпреки че, стопанката на 2016 е свикнала да получава своето, тя не обича обърканите  ситуации. Ако маймуната срещне силен противник, тя с радост ще му отстъпи. Използвайте това качество и не проявявайте инат, там където не е необходимо. Много по-полезно е да се намери взаимна изгода. Винаги е по-добре да имате нещо, отколкото нищо. Според източния хороскоп Маймуната е привлечена от топлината на огнището и обича дома и семейството.Тя е прекрасна майка и вярна жена. Именно затова 2016 година е благоприятна за създаване на щастливо семейство, в което ще цари любов и разбирателство. Също така през новата година, Маймуната ще ви дари с пътешествия и изцяло нови изживявания.

 

Харесай и сподели с приятели