Babyliss Pro Perfect Curl / Miraсurl /

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

 

ЦЕНА: 109 лв

 Babyliss Pro Perfect Curl / Miraсurl / е иновативна самонавиваща се преса-маша за идеални къдрици за секунди. Гарантирано високо качество на резултатите – красиви и трайни пластични къдрици. Как работи този иновативен хай-тек уред? – Виж видеото по-долу. Всеки кичур се навива и изтегля в специалната керамична камера, където се загрява от всички посоки. След няколко секунди и звуковия сигнал за край на операцията челюстите се отварят и се преминава към следващия кичур. Бързо загряване за 30 секунди. Звуков сигнал показва готовността за работа. Патентованата технология MaxLife гарантира ниско ниво на вибрации и дълъг живот на уреда.Керамичното покритие щади и предпазва косъма. Три температурни настройки 190°C, 210°C, 230°C с предупредителни тонове.Въртящ се захранващ кабел с дължина 2.5 мАвтоматична промяна на посоката на навиване за лява и дясна страна.Цвят-черен, розов, светло син Гаранционна поддръжка на уреда – 6 месеца от датата на закупуване, не покрива изтърване  и неправилна експлоатация.

Искате неустоими и перфектни къдрици, сега можете да ги направите сами в домашни условия с машата за къдрици Babyliss Pro Perfect Curl / Miraсurl /.  Бързо, лесно и перфектно като професионалисти ще оформите зашеметяващи къдрици с иновативният уред преса-маша за къдрици Babyliss Pro. С тази красива прическа можете да блестнете на вашият специален повод, бал, сватба, парти или пък да и се доверите и да заложите на нея в ежедневието си- на работното място, на улицата, в парка. Където и да сте с нея, вие ще бъдете забележима !!! 

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди.Нужните данни, за да е валидна вашата поръчка са: Точното название на офертата на продукта който искате да закупите и неговата цена, двете ви Имена, точен Адрес на който искате да бъде доставена поръчката  (или офис на Еконт или Спиди ), Телефон за контакти. Подпълнете полетата и натиснете „ИЗПРАТИ“. Задължително проверете имейла си за отговор. Може да заявите поръчката си също на телефон 0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected] или на скайп asa.fashion