Beurer компактен въздухопречиствател – LE 40

1
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Ново

Цял размер

Beurer компактен въздухопречиствател – LE 40

Основни характеристики:

Изсушава въздуха без използването на химически вещества, гранули, без неблагоприятно въздействието върху околната среда;Оборудван с панел за управление с LCD дисплей със задно осветяване;Влагата събрана от въздуха се събира в резервоара или чрез вграден маркуч за източване директно в канализацията;Автоматично се изключва, когато резервоарът е пълен с вода или при постигане на целева влажност (идеален за влажност човешкото здраве въздуха е 50%);Две скоростиОборудван с функция за автоматично размразяване;Той защитава чувствителни на влага артикули, като мебели и музикални инструменти;Подходящ за площ от 20-30 квадратни метра.

Метод на работа: Този модел въздухопречиствател Beurer LE 40 работи на принципа на създаване на конденз. Влажният въздух се всмуква посредством вентилатора и преминава през изпарителя, които го насочва към кондензатор. Принципът на кондензацията се реализира на два етапа. В първия етап, влажния въздух в студена стая се охлажда от изпарителя. Водната пара, съдържаща се във въздуха, под формата на капки кондензат и всмукана в изпарителя се влива в резервоара за вода и изсушителя на въздух. Алтернативно инсталиране на маркуча за кондензат (като опция), чрез който кондензната вода можете да изхвърлите директно в канализацията (например в мивката). Във втората фаза е изсушяване на въздуха, охладен въздух се загрява отново до кондензатора и се връща в стаята. По този начин обработеният сух въздух се смесва с въздуха в помещението. За сметка на непрекъсната циркулация на въздуха в помещението влагата се отстранява.

Поръчайте този модел Beurer компактен въздухопречиствател – LE 40 директно по телефон или като следвате стъпките за поръчка. Екипът на FashionStore.BG Ви очаква!

Тагове:
ЗДРАВЕ,
КРАСОТА,
ЗДРАВЕ И КРАСОТА,
Beurer,
компактен,
въздухопречиствател,
Beurer компактен въздухопречиствател – LE 40 buy in