6300 практикуващи Фалун Дафа формират грандиозни фигури вТайван

1
Добави коментар
Falun-bg.info
Falun-bg.info

Детайли

Автор: En.Minghui.org

Свят

Публикувана на 31 Дек 2015

Туристите на „Площада на свободата“ в Тайпе, Тайван, останаха удивени от огромната емблема на Фалун Дафа. Тя бе формирана от телата на 6300 практикуващи китайската система за самоусъвършенстване. Те изписаха Фалун-а и китайските йероглифи: “Фалунът се върти непрестанно”.

Формирането на емблемата и йероглифите продължи близо три часа и бе част от поредица събития, предшестващи Годиишната тайванска конференция на практиката Фалун Дафа за споделяне на опит в усъвършенстването, която се проведе на 28 ноември т.г.

Фалун Гонг (известен също и като Фалун Дафа) е практика за подобряване на духа и тялото, базирана на принципите Истинност, Доброта, Търпение.

Докато правеха емблемата, практикуващите разположиха информационни табла на площада за практиката и преследването й в Китай, където от 1999 г. насам, практикуващите са подложени на репресии, преследвани, дори убивани заради органите им, които са отнемани насилствено.

Образуването на тези големи фигури в Тайван, което започна още през 2000 г., вече се превърна в традиция. Организаторът на събитието сподели, че чрез „това мероприятие искаме да изразим почит към г-н Ли Хонгджъ (основателят на практиката), а също и да покажем красотата на Фалун Дафа на повече хора.“

Тази година емблемата Фалун беше с размери 82 на 82 метра и в образуването й участваха практикуващи на възраст от 5 до 70 години.

Много туристи, включително такива от Китай, изразиха възхищението си от видяното в Тайпе, сцена, която за съжаление не може да бъде видяна в Китай, където Дафа последователите са преследвани вече 16 години.