Предопределеност и характеристики за родените на 02 януари

1
Добави коментар

2 януари

Числото 2 олицетворява първото съприкосновение на духа с материята, на веч­но­то с тленното, но в същото време е и символ на противопоставянето. Двойката симво­ли­зира едновременно симетрията, поляризацията и единството на проти­во­по­лож­нос­тите.

Родените под нейния знак са интелигентни, практични, благоразумни и щедри лич­ности, надарени с артистични заложби. По природа са чувствителни, романтични, меч­тателни, с творчески и съзидателни способности, с богато въображение и ин­те­лект. Те са добри посредници и миротворци, но активността им е повече в духовната, от­колкото във физическата  сфера. Понякога им липсва достатъно сила и напоритост, за да претворят в дела оригиналните си идеи. Въпреки това не поемат ангажименти, ако не са сигурни, че ще ги изпълнят докрай.

В сферата на личните взаимоотношения за този тип хора е най-удачно да се съберат в интимна връзка с партньор, с когото имат общи духовни интереси, но и който да ги стимулира и да им придава повече увереност в себе си. Притежава раз­вито чувство за дълг и отговорност, а семейството му в много случаи остава на втори план след работата.

Представителят на тази рождена дата е чувствителен и емоционален, способен да ра­боти успешно както самостоятелно, така и в екип. Притежава двойствена и ми­ро­лю­би­ва натура и изпълнителен характер. Луната, на която е подвластен го дарява с въз­при­емчивост, въображение, романтизъм, сантименталност и немалка доза неус­той­чивост. В повечето случаи този човек, обича материалната задоволеност и обикно­ве­но постига добро благосъстояние, уважение, а понякога и слава.

Роденият на 2-ри януари е изобретателен и целенасочен човек с реализаторски способности и развито въображение. Амбициозен е и се стреми към постигане на целите си. Проявява гъвкавост във взаимоотношенията и селективност в избора и пре­ценките си. Притежава силна воля и е много взискателен както към себе си, така и към околните. Често се нуждае от поощрение, стимули или външна подкрепа.

В делови и професионален план това е човек, който се отличава с контро­ли­руе­мост, социална съвместимост, изпълнителност и чувство за отговорност. По природа е честен, справедлив и конкретен в действията си. Умее добре да планира нещата си и да кон­тактува с повече хора – клиенти, публика, аудитория. Целите и стремежите му трябва да отговарят на личните му убеждения и интереси. Добри възможности за успешна кариера има в области като бизнес, образование, медицина, психология, литература и др.

Негативни страни: Демонстриране на лични качества и предимства (избиване на комплекси). Чувство за изоставеност, песимизъм, неувереност в себе си. Обидчивост, дребнавост, склонност към депресии, непрактичност.

В здравословен аспект са възможни проблеми, свързани с черен дроб, храно­сми­ла­телна система, податливост на простудни, бронхиални и сърдечни заболявания.

Родени на този ден: Айзък Азимов (1920 г.) – амер. писател; Блага Димитрова (1922 г.) – бълг. поетеса и общественик; Кристи Търлингтън (1969 г.) – амер. топ­мо­дел

Именни дни: Серафим/а (евр. “пламенен”), Силвестър (лат. “горски”)

Щастливи числа /за работа, хазарт и др:  2, 7, 11, 16, 20, 25

Привличане с родени на числа от всички месеци:  2, 7, 11, 16, 20, 25

Съвместимост /партньори, брак/:  Телец, Дева, Козирог

Цитат от книгата: Кой си ти? 365 Рождени дати и техните астро-нумерологични профили”, 444 стр., 2012 г. Първа подобна подробна книга от този вид у нас, Франция и Русия. Полезно издание, чрез което ще разберете нещо много повече за хората, с които живеете, работите и общувате. То ще ви помогне в комуникацията и ще ви даде предимство в опознаването на човека застанал до вас. – Заявки се правят само на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected] Тел. номер за поръчки– 066/882 016