Зловещо! Вижте какво се случва при закъсняла медицинска помощ!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Едно 13 годишно било ухапано от силно отровна змия. В следствие на това кракът й започнал да гние.

1.       Целувката на смъртта

Кракът на едно 13 годишно момиче е разяден от некроза, след като бе ухапан от отровна змия. Въпреки, че й били дадени „естествени“ средства за защита от отровата, за да се излекува раната, закъснялата помощ осуетила успешното лечение, което пък силно застрашило живота на

Advertisement:

момичето.

2.       Ходещ скелет

Мускулите й буквално се стопили, кракът й сякаш изсъхнал и почернял. Отровата нанесла огромни щети, които не можели да се излекуват.

Трябва да знаете, че при ухапване от отровна змия трябва да се потърси медицинска помощ. Змийската отрова може да има нервнотоксичен и хемотоксичен ефект върху човешкия организъм. В единия случай мускулите стават неуправляеми, а в другия червените кръвни клетки са

унищожение от силната змийска отрова. Това осуетява съсирването на кръвта и уврежда фатално важни органи на човека.

Не пренебрегвайте превенцията и не рискувайте с разходките на необезопасени места. Става ясно, че ненавременната лекарска намеса  може да ни струва загубата на крайник или дори на живота.

Няма официална информация за това как е приключил случая с ухапаното момиче, но снимките, които са публикувани, са достатъчно красноречиви. Да се надяваме, че тийнейджърката е успяла да се спаси.