Желанието, което изпълни този баща, ще Ви разплаче!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Когато създаваме семейство, повече се тревожим за това как да направим баланса между семейните и служебните ангажименти. Покрай всички неприятности, забравяме, че животът е толкова крехък, а да имаш любящо семейство е изключителна ценност. Това е историята на един мъж , който останал сам да се грижи за сина си, след като съпругата му умира трагично в автомобилна катастрофа. Тя имала едно желание, и той

Advertisement:

възнамерява да го сбъдне, дори и с помощта на майките от цялата страна.

Три месеца след раждането на Броуди, майка му Катрин умира в автомобилна катастрофа, оставяйки баща и син сами, но завинаги заедно. Внезапната загуба означавала, че много неща ще се променят завинаги, но едно нещо Алекс бил решен да изпълни, мечтата на Катрин била да кърми сина си до първия му рожден ден.

Той призовал майките в

социалните мрежи да даряват кърма, за да може Броуди да има с какво да се храни до първата си годинка. Така Алекс щял да изпълни желанието на съпругата си.

Катрин би се гордяла с момчетата си. Молбата на Алекс получила невероятен отзвук и с общи усилия необходимото количество кърма идвало без никакъв проблем.

Любовта в семейството, независимо, че някой не присъства физически, не може да бъде разрушена.