Шокиращо! Вижте какво се случи с родилката?

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Раждането на здраво бебе е едно от най- невероятните преживявания, което човешко същество може преживее. За родителите, това е и физическа и умствена емоция, която води до съвсем мъничко чудо. Въпреки това, за Стефани Арнолд, раждането на сина й дойде с доста големи усложнения, които тя всъщност прогнозира предварително.

Никой не вярваше, че предчувствията й ще се сбъднат. През цялата си бременност, Стефани преживя шест много подробни видения на раждането на детето си и те не били много обещаващи. Всъщност, във всички свои видения, Стефани виждала себе си да умира поради рядко заболяване.

Тези предчувствия

Advertisement:

били толкова силни и ярки, че Стефани знаела, че трябва да се предприемат навременни действия.

След като споделя с мъжа си и лекарите за своите предчувствия, тя настоява да се подложи на необходимите тестове, за да се опита да се избегне подобна съдба. Тя е тествана за различни редки заболявания, всички от които излизат отрицателни.

Времето за раждане най- накрая идва и като съдбата е решила, предчувствия Стефани се сбъдват. След като изваждат момчето й чрез цезарово сечение, Стефани получава големи усложнения. Стефани претърпяла околоплодна емболия – рядко и често фатално усложнение. Тя умира още на

операционната маса. Но за щастие, медицинският персонал е добре подготвен … Стефани е в клинична смърт в продължение на 37 секунди. Въпреки това, след като чула за страховете на Стефани, една от сестрите е оставила резерва от необходимата кръв за преливане докато приключи раждането на Стефани. Ако не било това Стефани щеше да е наистина мъртва. Допълнителната кръвта й помага да се върне към живота.

Целият горчив опит е променил начина, по който Стефани гледа на живота. Тя е преживяла истински чудо и сега живее здравословен и щастлив живот със съпруга и децата си. Тя е написала и роман за своя живот- „37 секунди“.