Историята на едно сляпо куче, която ще Ви разплаче!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

Много лесно е да се загуби вяра, особено когато нещата вървят зле такова дълго, дълго време. Въпреки това, понякога, когато нещата изглеждат по- зле, нещо чудесно се крие точно зад ъгъла. Докато едно сляпо куче от Босна търсело храна, за нещастие паднало в кладенец. Въпреки надеждите на това нещастно животинче, никой не се сетил да го потърси и да го спаси. Изключение били няколко местни деца, които започнали да хвърлят

Advertisement:

парченца храна в кладенеца, за да не стои гладно. Часовете се превръщат в дни, а дните се превръщат в седмици – но все още никой не се появява, за да му помогне да се спаси.

Кучето оцелявало без нищо друго, освен от остатъците от храна, които децата хвърляли на дъното на кладенеца. С течение на времето кучето останало на дъното на кладенеца без всякаква надежда. Минал цял месец, докато спасителите не чули за падналото в

кладенеца куче. Щом научили, веднага се организирали и не след дълго били до кладенеца. Един от спасителите се спуснал на дъното на дупката с въже. Изнемощялото сляпо куче било изтеглено на повърхността и спасено.

За него това било истинското коледно чудо. Въпреки своя недъг, кучето било щастливо и благодарно. Послушно тръгнало редом до своите спасители, доверявайки им се напълно. Те спасили живота му, значи няма да го наранят.