Джена се прецака!

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Разликата между годежния пръстен от Джино и този от Атанас е огромна. Няма спор, че на финансова стълбичка Джино Бианкалана стои много по-високо от барабаниста на „Канарите“ Атанас Стоев.

Фолк певицата Джена обаче едва ли е подозирала колко огромна ще е разликата между двамата. А тя пролича още в предложението за годеж, пише HotArena.Годежният пръстен, който Наско подари на певицата, е доста по-евтин и ниско качество от този на Джино. Още когато американецът й подари бижуто, стана ясно, че се е изръсил минимум 50 000 долара. Жълтият диамант бил уникален и със специален сертификат за качество.

Далеч по-нисък клас е пръстенът, подарен на Джена от настоящия й годеник Наско Стоев. Запознати коментираха цената от 20 000 лева, но е твърде вероятно и да е много по-малко. „Тук няма диамант, това е обикновен цирконий, супер евтин“, шушукат колежки на Джена.

Приятелки на фолк певицата разкриват, че е била изплашена, че след като излезе от Къщата, Джино много бързо ще се уреди с по-млада и красива жена до себе си! Тази мисъл побърквала Джена и тя взела мерки. На един от съвместните концерти на певицата и орк. Канарите в Стара Загора забелязала по-младия от нея с 10 години барабанист и преценила, че той е идеалният за да осъществи своя план, за да не бъде сама.

Новото бижу буквално се губи на фона на диамантения пръстен от Джино Бианкалана. Колежки на певицата от музикалната компания споделиха, че Джена е слязла от Бентлито на Джино и се е качила на Трабантчето на барабаниста на орк. Канарите!

Източник: blitz.bg