Гери-Никол бие по хонорар фолкаджийките :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: facebook

Благодарение на скандала, който създава след себе си всеки път, Гери-Никол може да се похвали с много висок хонорар в сравнение с останалите си колеги в бранша. И то само след две песни, пише bgdnes.bg.

 

Изпълнителката на летния хит “Ела и си вземи” и “Момиче като мен” взима по 5000 лева на участие, като цялата сума остава за нея, защото се продуцира сама.

 

Зад гърба стои продуцентската къща на Криско – “Facing the sun”, която се грижи само за създаването на песните и пускането на клиповете в канала на компанията в you tube.

 

Младата поппевица Гери-Никол пропя и чалга в пловдивски клуб. Това се случи на нейно участие през миналия уикенд, на което присъстваше и попфолк изпълнителят Галин.

 

Видеото бързо се разпространи и отново предизвика вълна от негативни коментари. Повечето от които укорителни, че и певицата е пропяла попфолк. Във видеото двамата се държат за ръка и изпълняват заедно песента “С мен да вървиш”, която е от репертоара на Галин. Гери-Никол отново е облечена провокативно – с къси панталони, разкъсано боди и високи обувки.