Първи ден на училище | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ПРИНЦ ДЖОРДЖ
Първи ден на училище
Принц Уилям и съпругата му Катрин обявиха в средата на декември, че Джордж ще посещава яслата „Монтесори“, която е близо до семейното им жилище „Анмър хол“ в Норфолк

06 Януари 2016 23:31
0

принтирай

|

текст

Принц Джордж, първородното дете на британския принц Уилям, тръгна днес на ясли със синя раничка в Норфолк, Източна Англия, придружен от майка си Кейт, която му направи две снимки.

На едната принц Джордж, който е трети по ред за наследяването на трона, гледа обектива с уверена усмивка. На другата сочи нещо с пръст.

Двете снимки бяха разпространени от двореца Кенсингтън, за да задоволят любопитството на медиите. Те са единственото свидетелство за това важно събитие в живота на детето, станало съвсем дискретно по настояване на родителите.

За по-малко от 20 минути двете снимки получиха над 30 000 лайка в  Instagram.

Когато принц Уилям тръгна на ясли през 1985 г., придружен от майка си принцеса Даяна, имаше истинска медийна треска. Съпътстваше го гора от фотоапарати и камери.

Принц Уилям и съпругата му Катрин обявиха в средата на декември, че Джордж ще посещава яслата „Монтесори“, която е близо до семейното им жилище „Анмър хол“ в Норфолк.

Принц Джордж облечен във ватирано яке и светло синя раничка

Яслята „Уесткеър Монтесори“ в Норфък, източна Англия