SVETSKO.bg – близо до звездите!

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Тази седмица LG Electronics (LG) ще покаже за първи път своята K серия смартфони – нова гама от смартфони с иновативна камера и функции, свързани с потребителското преживяване, взети от моделите от висок клас на LG. Първите два модела от серията K10 и K7 ще направят своя дебют пред публика по време на изложението CES 2016 в Лас Вегас.

K серията смартфони ще представи за първи път новата дизайн концепция на LG в стил „полиран камък“ – модерен и стилен дизайн с извити краища, който е насочен към младата аудитория. Лъскавият дизайн е допълнен от новото стъкло на LG 2.5D Arc Glass, което допринася за цялостната мека визия на смартфона, която е възможна благодарение на факта, че върху страните на смартфоните от K серията няма бутони. Дизайнът на K10 и K7 е вдъхновен от природата и това прави смартфоните да изглеждат много луксозни, а същевременно остават ценово изгодни.

Задният капак е гравиран със сложна шарка, която спомага за оптималния захват и удобството при движение. И тъй като потребителите, които са постоянно в движение са и почитатели на активния живот, K серията им предлага и широк дисплей, за перфектни изображения и видео съдържание, заснети с най-добрата смартфон камера в този клас — 13-мегапикселова задна камера и 8-мегапикселова предна камера в модела K10.

Заснемането на селфита е супер лесно благодарение на популярните функции Gesture Shot и Gesture Interval Shot, разработени от LG. Gesture Shot дава възможност на потребителите да правят снимки, като просто вдигнат разтворената си ръка пред обектива и я свият в юмрук. Свиването на ръката два пъти автоматично създава Gesture Interval Shot и заснема четири последователни снимки. И двете устройства имат върху лицевата си част светкавица за селфита, която помага на потребителите да заснемат безценни моменти по всяко време, дори и в тъмната част на денонощието.

Коментари

comments