Бизнес новини :: Карането на вълните на климата през 2016 г.

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

09:38 –
Карането на вълните на климата през 2016 г.

Промяната е навсякъде тази нова година – и във всеки аспект от живота ни. Това е човешката природа да се развива, в живота, така и в бизнеса. И във всеки бизнес, и днес, нови технологии и нови стилове на управление се появяват, заедно с нови начини за правене на нещата, насочени към подобряване ефективността и, в някои случаи, ефективността на разходите.

Свързани: 8 Уеб дизайн тенденции, които са обвързани да бъде огромен през 2016 г. (Infographic)

През моите пътувания из страната за нови бизнес възможности и речи, съм забелязал няколко тенденции, които се случват – не само в заседателните зали в корпоративна Америка, но с малки и средни предприятия, както добре. Как работим се променя, и като бизнес лидери, ние трябва да се адаптират и да се промени с времето. Ето няколко неща, които ще променят начина ни на работа за години.

1. По-малко PowerPoint, повече видео

Откога сме използвали една и съща програма за презентации пред клиенти и срещи? Това е било известно време, не го е? Бизнесът са наясно, че потребителите са по-кратки, демонстриращи участъци внимание и че ако не ги пленяват по-малко време, шансовете са, че ще загубят вниманието си изцяло. Какво да правя? Video.

Вместо представянето на един куп скучни, статични презентации (обикновено 30 дълги слайдове), да ги замени с движение графика. Нещо кратко, бързо и до точката, е по-вероятно да напусне по-трайно впечатление от 30 пързалки. Спешно се превръща в предпочитана презентация-средата, върху изображения и infographics.

Имате ли план, за да се замени слайдовете си с видео? Ако не го направите, погледнете в всички опции и бързо. Винаги искам да бъда на върха на бизнеса и не се оставила. Казах това хиляди пъти преди, но аз мисля, че си струва да повтарят: „Адаптиране, промяна или да умре“

2. Поставянето на ударение върху частта „баланс“ в „професионалния и личния живот“

Всички сме чували за значението на професионалния и личния живот. Докато някои хора мислят, корпорации са „хора“, аз вярвам, че хората са хора, и пулса на вашия бизнес. Аз съм привърженик на упорита работа и високи награди, но дори и най-работохолик лица сред нас се уморяват и се нуждаят от малко обезвъздушаване. Няма по-срамно в това.

С технологията помага да се премахнат бариерите, повече компании ровене в телекомуникационна и фигуриращ начини да се направи работата по-лесно и по-смислено. По принцип, това означава, фигуриращ начини да работят по-умни. В действителност, компании използват баланс работа-живот като средство за набиране на двете привличат амбициозни хора, които искат да се движи нагоре по корпоративната стълбица и да помогне на климата диск и вдъхнови тези, които искат да работят и да играе трудно.

Свързани: Какво следва в мобилната реклама? 6 тенденции за Нова година.

3. де-акцент върху мениджъри

Е, всъщност не се отървете от тях, но не се помисли как самата същност на управлението драстично промени през последните години. Лидери (или управители), използвани за да бъдат хората, избрани въз основа на техния опит и лоялност към фирмата. Днес, обаче, тези, които водят организации не са непременно тези, които са прекарали най-много време за катерене по корпоративната стълбица.

С поколението на хилядолетието, определени да доминират на работната сила в обозримо бъдеще, лидерство е трябвало да се развие от ръководния да вдъхновяваща и сътрудничество. Дните на оценки на работата на служителите и управление на изпълнението вървят по пътя – това е нещо, което създава напрежение между самите или между служители и мениджъри служители.

Темата на работната сила днес е, вместо това сътрудничество. В резултат на системи за управление, които осигуряват обратна връзка са въведени, за да се определи кой ще бъде следващия клас на лидерите в рамките на компанията. The корпоративната стълбица не е толкова стръмна, както той да бъде използван. На негово място е по-равномерно-ръбести равнопоставеност, който ще определи нова среда и нов набор от лидерите на вашата фирма. Къде е вашата компания устои?

4. Нарастването на социалните медии за бизнес
Разбира се, ние вече използват Facebook, Twitter и LinkedIn по доста редовно за нашите ежедневни бизнес сделки – чесало, дори кандидати за президент използват инструменти като SnapChat и Periscope да получат своите съобщения до масите. Там не е нищо ново там, но социалните медии ще продължат да се развиват и да промени начина, по който правим бизнес.

Например, социална съобщения от приложения като WhatsApp и Facebook Messenger е намерил начини за ангажиране с клиентите за маркетингови цели.

С анализи и други прозрения все по-видни в рамките на големи и малки фирми, така, хората, които ядат, живеят и дишат технологии ще продължи да се намерят начини за комбиниране на социалните медии с бизнеса. На другия ден, например, направих онлайн покупка, и следващото нещо, което знаех, аз получих съобщение на Facebook Messenger с молба за моя опит на този сайт за пазаруване, и предлагайки ми линк за проследяване на моя пакет.

Facebook Messenger е бил зает за тестване на такива функции по обслужване на клиентите. И те работят: Аз трябва да кажа, че бях приятно изненадан да видя, че съобщение поп.

Аз вече съм писал как видеото е следващата вълна на промяна в бизнеса, но това е толкова важно, че аз ще го спомена отново. Само през миналата година Facebook надмина YouTube във видео мнения с 8 милиарда – „млрд“ с „б“ – гледка. Twitter стартира също родния видео и SnapChat Отчетените 6 милиарда дневни гледка видео.

И все пак, въпреки успеха на видео в социалните медии, много компании все още са склонни да влязат в социалната видео игра за една основна причина: разходи. Тя може да бъде скъпо да се произведе видео излъчване качество, и да я получа, защото не всеки има бюджет за дълги видеоклипове. Но какво ще кажеш за по-кратки формати?

Лози за Twitter и 15-секундни клипове Instagram са на мода тези дни, и там също е стрийминг чрез Meerkat или Periscope. Аз самият Periscope’d точно преди да си върша All Бизнес с Jeffrey Hayzlett подкаст и са получили тона въпроси и незабавна обратна връзка от последователи. Periscope, всъщност, е доста готин начин да поддържате връзка с вашите клиенти / последователи.

Имайки предвид, че това вече е голяма, представете си колко по-всеобхватна това да стане през 2016 г. Направо на вагона сега или се оставила!

Какви промени са Търсите ли да се прилагат на работното си място през 2016 г.? Каквото и да е, което търсите, за да се промени, трябва да се вози на вълните на климата сега метат света на бизнеса. В противен случай може да свърши унищожава! И „унищожи“ звучи много по-добре, когато Бийч Бойс я пеят.