Истински истории! Вижте уникалната дарба на лечителя Владимир Христов!

1
Добави коментар

Днес реших да ви представя един човек, за който може би сте чували. Той е весел, забавен, интелигентен. Той говори за прошка, за йога, за благодарност…Той обаче, е по- различен от нас. Той е лечител. Лечител в истинския смисъл на тази дума. Лечител, който лекува душата и тялото. Лечител, който ти показва къде грешиш и какво можеш да направиш, за да промениш коренно светоусещането си.

Аз, говоря, от мое име. ..Защото и аз,като много хора, имах проблем и в отчаянието си, се обърнах към него. Открих го случайно и още по- случайно се свързах с него. Той се казва Владимир Христов и впечатлява с уникалната си дарба да помага. Прави го сякаш, за да изпробва себе си и да раздава щастие. Той не иска пари. Съгласен е просто да дарите средства на някоя благотворителна организация. 

Влади е необикновен със своята сила да преодолееш себе си. Той те кара да проникнеш отвъд егото си и да премахнеш всички прегради пред щастието и потенциала. Този човек успя да ми върне вярата в живота, в един тежък емоционален за мен момент. Може би просто депресия, или негативно влияние, но само след няколко часа се чувствах коренно различно. 

Тайната е в Кундалини

Владимир Христов работи с енергия, която се събудила при него след тежка катастрофа. Тя се нарича Кундалини и е описана в свещените текстове. Дълги векове обаче е пазена в тайна. Причината е, че има хора, които злоупотребяват с нея.

Йогите казват, че ако човек е чаша за шампанско, то тази сила е в столчето й, т.е. в основата на гръбнака ни. Друга теория реди, че е в земята и при определени ситуации протича през нас. Убеден е, че Кундалини е безценна, защото освен сила и здраве може да ни свърже директно с космическото съзнание.С нейната помощ лечителят зарежда и 7-те чакри – енергийните центрове на тялото.

Болките, които изпитвах, свързани с мои хронични болежки, просто изчезнаха. Сякаш по един елегантен начин той издърпва неразположенията. Владимир Христов е човек, живеещ в Канада. Но и това не му пречи да помага на хора по целия свят. Само чрез видео връзка, той успя при мен, а и при много други хора. 

Това не е реклама. Това не е и хвалебствено писмо. Това е просто информация, която съм длъжна да дам на всички, които имат проблем! 

http://connectedhealer.weebly.com/#/i/