С какво привличаш мъжете според зодията си

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Изкуството да съблазняваш е най-загадъчното на света. Никой не знае точните правила и закономерности. А и всяка жена си има своя тактика…

И все пак, ако искаш да узнаеш, как да се превърнеш в умела съблазнителка, то виж коя зодия си и какво да усъвършенстваш в това изкуство!

**ОВЕН: Ако си родена под знака на Овена, значи предпочиташ да съблазняваш открито. И не разбираш защо едно просто действие изисква толкова ритуали. Какъв е смисълът? Възрастни хора се държат като деца. Всички останали зодии яростно ти завиждат, че можеш да получиш всеки мъж без да правиш нищо. Естествено, това не е съвсем така. Налага се да сдържаш огнения си темперамент, за да не изплашиш жертвата си. Пряко и открито го провокираш, а той се изчервява като ученичка. Ами така да бъде!

**ТЕЛЕЦ: Телците съблазняват напористо. Това означава, че ти искаш всичко или нищо и ако може, веднага. Не, не веднага, още вчера. Всъщност ти не искаш да сваляш никого, защото силно вярваш, че това не е женска работа. Мъжът е длъжен да съблазни жената. Това е негов свещен дълг. Ако някой мъж не иска да те покори, значи си „клати краката“. Ти не умееш да чакаш. Побесняваш от това. И вместо да съблазниш, ти помиташ жертвата си с вълна от ярост, така че тя няма и малък шанс да се измъкне. Не че някой иска. Като Телец, ти знаеш доста за физическите удоволствия. Но и за мъченията знаеш много. В общи линии, ако някой мъж се ослушва и се наложи ти да го покоряваш, по-късно не забравяш да му напомниш по неприятен начин, че това всъщност е негово задължение.

**БЛИЗНАЦИ: Щом си родена под знака на Близнаци, то ти си много бърза в свалките. „Ти си привлекателен, аз съм дяволски секси. Защо да губим време?“ – това определено звучи като теб. Обикновено, когато се запознаеш с някой мъж, ти отнема около 5 минути да се озовеш в скута му. Като закачливо му предлагаш да те целуне по врата. В подобна ситуация вие Близнаците сякаш се превръщате в друг разкрепостен и омайващ човек. Но истината е, че са ти необходими само подходящ разговор и правилната усмивка.

**РАК: Знака на Рака те е орисал да бъдеш пасивна страна в свалките. Ти рядко поглеждаш извън уютната си черупка. А когато става въпрос за съблазняване – почти никога. Правиш единствено намеци. А който те е разбрал, ще трябва да те обсади като непристъпна крепост за поне месец. Това е така, защото намекът за евентуална близост ти е коствал толкова много усилия, че имаш нужда да се възстановиш. И не чрез секс. За теб това не е начин за възстановяване.

**ЛЪВ: Като представител на зодия лъв, ти съблазняваш изтънчено. И задължително пред отбрана публика. Правиш го така, сякаш покоряваш не само жертвата, а и всички останали, които те наблюдават. За жалост рядко попадаш на подходяща жертва. Понякога желаеш да удължиш удоволствието, което като при една истинска лъвица е опасен момент. Жертвата ти ще е потопена в такава страст, че ще бъде доведена до ярост. Но това няма да ти попречи, когато приключиш да си избереш нова. Няколко часа след намекът за секс и новата ще е останала без сили. Възможно е дори да ти потрябва медицинска и психиатрична помощ.

**ДЕВА: Влиянието на Девата те е направило, в известна степен, отчаяна в свалките. Нищо не подозираща ти жертва просто ще се събуди в леглото ти без панталони. А беше просто работен обяд! Всъщност ти си набелязала избраника отдавна, но твърде дълго си се преструвала на незаинтересована. Първоначално идеята му може и да е била само секс. Но да се раздели с теб е просто невъзможно, защото като Дева, ти си роден шпионин и знаеш как да използваш. И обикновено страдаш от това. Когато осъзнаеш, че той не е подходящ за теб, това е краят. Но тази грешка може да те накара да се откажеш от секса.

**ВЕЗНИ: Романтичното съблазняване ти е в кръвта. Всички останали се интересуват от резултата, а ти от самия процес. Всичко губи смисъл, ако не отделиш поне седмица, за да избереш роклята, прическата, някое хубаво романтично място и подходящо вино. Свещите също са задължителни. За жалост, нетърпеливите мъже се отекчават и се оттеглят на третия ден. Останалият, сваляш със седмици като премисляш всяка среща. И чак когато е обезумял от страст, може и да се отдадеш на сексуални приключения. Но задължително на сатенени чаршафи!

**СКОРПИОН: Ти си властна в съблазняването. Работата обаче е там, че обичаш да изучаваш и анализираш всяка стъпка, за да имаш контрол над ситуацията. Докато ти си твърде съсредоточена в това, жертвата ти обезумява от желание. В този случай имаш имаш само една опция – да го хванеш за ръка и да го отведеш в леглото. Освен ако жертвата ти не е Скорпион като теб. Тук става страшно. Два скорпиона, които се опитват да се съблазнят, генерират толкова сексуална енергия, че е почти невъзможно да се стои в близост до тях. А на неволните свидетели на флирта ви ще им е необходимо време да се вземат в ръце.

**СТРЕЛЕЦ: Предпочиташ старомодните техники за свалки. Това е много характерно за Стрелеца. Всичко идва от там, че си уверена в себе си, докато не стане въпрос за секс. Ти през цялото време се съмняваш дали си достатъчно привлекателна и дали не изглеждаш глупаво, докато се опитваш да съблазниш някого. Затова използваш добре позната от край време техника. Ако стане, значи си успяла да уловиш жертвата си. Но ако не се получи, се преструваш, че дори не си се опитвала. Смяташ, че така никой няма да те заподозре в неуспешен опит за свалка. Всички, обаче, прекрасно разбират какво правиш. В това число и жертвата ти. Понякога, точно поради толкова очевидните намеци и методи, желаещи не се намират. Е, какво пък, живота продължава.

**КОЗИРОГ: Ти си Козирог, значи съблазняваш по правилата. Именно за теб са написани книгите от типа „Как да свалиш гадже за 5 минути“. Но ти не просто четеш, а щателно конспектираш, след което прилежно изпълняваш всяка точка. Когато някой попадне в полезрението ти, трябва да бъде търпелив – никакво съблазняване до третата среща. Ако решиш, че изборът ти е неправилен, мигновено ще си потърсиш друг. Никога не би се усъмнила в правилата по съблазняване. Те са абсолютно логични, което значи, че ще проработят. В общи линии, на теб ти е нужен план и колкото повече точки има за спазване, толкова по-добре. „Който бърза бавно, далече стига“ – това е девизът, както на теб, така и на всички дами-Козирози. Няма причина това правило да не проработи и във флиртуването.

**ВОДОЛЕЙ: Ти съблазняваш палаво, но не защото се притесняваш да си кажеш какво ти е на душата, а защото искаш всичко още сега. За теб обикновените свалки са така ужастно скучни с всички тези уж неволни докосвания, намеци, старателно премислени жестове. „Ужасно тъжна история“ – по твое мнение. Като представител на Водолея, ако нещата не потръгнат, ще бъде забавно да се наблюдава как „нещастника“ се опитва да разбере – съблазняваш ли го, отблъскваш ли го или нищо не се случва. Какво става? Въпреки всичко, ти си мислостива и няма да допуснеш да полудее напълно. А би могла.

**РИБИ: Като представител на Риби, ти предпочиташ артистичното съблазняване. Всеки етап е внимателно премислен, жестовете са премерени, фразите са отрепетирани. И защо не? Именно заради отрепетирванията твоето въображение е постоянно заето. Но ти дори физически се променяш докато флиртуваш. Погледът ти става по-дълбок, гласът – въздействаш, устните – по-плътни. Но ако някой те попита как го правиш, ти само се усмихваш загадъчно. Всъщност е много просто. Когато вампирът се готви да изсмуче някого, зъбите му се удължат пред смаяните погледи на зрителите. При теб е същото.

Източник: cosmopolitan.bg