(НЕ)ПОДХОДЯЩИТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

1
Добави коментар

Свети Валентин е смятан за един от най-романтичните празници. Много мъже трескаво обикалят магазините и моловете с мисълта да изберат най-подходящия подарък за своята половинка. Много често в усилието си да бъдат оригинални и изобретателни, мъжете допускат сериозни грешки в избора си. Първото и най-лесно нещо, което хрумва на мъжете е да подарят цветя. Но изследванията показват, че едва 4 на 100 от жените приемат този подарък за романтичен.
подаръци за свети валентин
Цветята са красиви, но от чисто практична гледна точка след 3 дена се превръщат в купчина изсъхнали листа, чието място е единствено в коша за боклук. Едно от най-неуместните хрумвания на мъжете е да дадат на половинката си пари по случай празника, 14 на 100 от жените са на мнение, че веднага биха изоставили мъжа, ако направи това. Голяма част от мъжете решават да изненадат любимите си със сексапилно бельо, но едва 20 на 100 от жените слагат някога бельо подарено от партньора им. 

Близо 30 на 100 от мъжете признават, че не са планирали нищо за празника, но 45 на 100 от жените очакват мъжа да е планирал всичко. Затова, мъже, крайно време е да действате!

И ако все още се чудите с какво да впечатлите дамата на сърцето си, Ви предлагаме две чудесно практични предложения-бижута,марков парфюм или бъдете по смели в решението си за подарък и посетете някой еротичен магазин-В тези шопове предлагат голяма гама еротично бельо,играчки или пък игри за влюбени.
Повярвайте няма жена, която да не се впечатли от тези неща!