Малена – магазин за сутиени двоен гел пуш-ап сутиени Lilly Лили 70B 75B 80B сутиен плюс два размера Dea двоен пуш-ъп сутиен

1
Добави коментар

Dea максимален пуш-ъп сутиен с двоен гел с банели, изработен от италианската марка за дамско бельо Lilly/ Лили. Продуктът позволява оптимално повдигане на бюста и за най-големите деколтета, като едновременно увеличава с 2 РАЗМЕРА чашката Ви. Продуктът се характеризира с красива и нежна дантела по самата чашка и на задната част/ колана по монолитна, без вътрешни шевове чашка.

Състав: 89% полиамид, 11% еластан

Допълнителна информация: Продуктът е предназначен само за ръчно пране ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране и пране с максимум 400-500 оборота ); не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене.

Продуктът е наличен в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ. Оставете съобщение или звъннете на тел. 0886 106 308 при желание за проба в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ.