Оригинални подаръци за Св. Валентин

1
Добави коментар

На католическия празник Свети Валентин, който се празнува на 14 февруари, влюбените изразяват любовта си един към друг, като изпращат поздравителни картички, бонбони, сърчица.

Омръзнало ви е да подарявате традиционни подаръци? Ние ви предлагаме тази година да го изненадате с нещо оригинално, с което да му докажете колко много го обичате. Разбира се, любовта трябва да се показва всеки ден, но няма нищо лошо и вие да се включите в масовата любовта истерия на Свети Валентин.

1.Нещо романтично…

**Закуска-изненада
Станете малко по-рано от половинката си и му направете празнична закуска. Палачинки, сандвичи или яйца във формата на сърце. Кафе върху, което сте изписали “Обичам те”. Изненадата няма да е пълна, ако не поднесете прекрасната закуска в леглото. Събудете го с целувка и нещо вкусно за хапване и няма да сбъркате. Ако се разгорещите, може да започнете деня и със сутрешен секс. подаръци за свети валентин

**Романтична украса вкъщи
Създайте романтична атмосфера вкъщи, като украсите дома си с балони, гирлянди от сърца и червени/розови свещи. Напишете мили пожелания на половинката си и ги залепете на различни места. Може да изпишете и “Обичам те” с шоколадови бонбони, ядки или с нещо, което обича да си похапва вашия любим.

**Ръчно направена валентинка
Вместо да купувате готова картичка за Свети Валентин, направете сами. Възвихрите въображението си – нарисувайте нещо, залепете панделки, пера, камъчета, сърца или пък ваша любима обща снимка.

**Любовен коктейл
Съчетайте Свети Валентин и Трифон Зарезан в едно. За рецептата, която ще ви предложим, са ви необходими литър и половина червено вино, няколко зърна карамфил, 250 гр. захар и толкова милилитра ром. За аромат е добре да добавите и кора от портокал. За този коктейл отново е необходимо да сгреете виното, а карамфилът и портокалът сложете в торбичка и потопете. Сложете шиш върху съда с виното и поръсете по него захарта, а върху нея сипете няколко капки ром. Тук вече внимавайте! Запалете тази сладка смес и преди да е изгаснала сипете черпак ром. Сега вече е готово за консумиране.

2.Нещо по-секси…

**Стриптийз
Вечерта изненадайте приятеля си с възбуждащ стриптийз. Ето и няколко съвета, които може да са ви от полза. Избягвайте сложните движения. Галете се с ръце, за да го накарате да си представи какво има под дрехите ви. Кажете ми, че не може да ви докосва, докато не ми кажете. Завъртете се, позирайте, вирнете си бедрото и отменете косата си, докато събличате дрехите си една по една. Секси обувките си отиват последни – ако изобщо се налага да си идат. Нищо не може да се сравни с чифт токчета на красива гола жена. Експериментирайте, за да разберете какво ще проработи.

**Еротично бельо
Повечето мъже казват, че не обръщат особено внимание на това, което носят жените под дрехите си. Други обаче твърдят, че женското тяло облечено само в дантела е много по-предизвикателно от голото. Голяма част от адамовците си представят секси мацката облечена в черно или червено бельо. Естествено възможни са изключения от правилото, ние просто ви предлагаме класиката в жанра. Традиционните дами могат да заложат на дантелено потниче, което се връзва с панделка под бюста и се допълва от секси бикини. Или на елегантни къси рокли, които навяват доста разкрепостени мисли, защото най-важните места от женското тяло са еротично загатнати и оголени, което ще предизвика интереса на половинката ви. Можете обаче да предпочетете горещо боди, отворено отпред, придържано само от връвчици. Комбинирайте го с тънки жартиери и висок ток. подаръци за свети валентин

**СПА закачка
Съблечете се голи и се потопете във ваната с любимия човек. Шампанското бързо ще отпусне сетивата ви и ще замъгли сериозните ви мисли. Сигурно отдавна не сте правили секс във ваната, нали? Ето ви повод.

**Сладко голо похапване
Съблечете се гола и се покрийте с шоколад, мед, сметана… Наредете върху себе си различни плодове и оставете любимия да ги изяде без ръце. Продължението е ясно.

Секси комплект Be naughty in Black съчетава идеалните аксесоари, за да бъде любовната игра пълноценна. Перфектният подарък за вашия партньор/ка, подходящ за всеки романтичен повод.
Едва ли ще остане мъж, който ще остане безразличен към подобна изненада. Изживейте горещи, палави и страстни нощи в компанията на нашите аксесоари.

Like this:

Like Loading…