БИРЕН ФЕСТ ПРЕЗ АВГУСТ В БЕЛГРАД ? Защо не ?

1
Добави коментар
teskogroup
teskogroup

БИРЕН ФЕСТ в Белград 2016 – най-големият бирен фестивал в Източна Европа  (Автобусна екскурзия)

Само сега ще имате изключителната възможност да се насладите на тридневна екскурзия до Белград и да се потопите в празничната атмосфера на провеждащият се ежегоден бирен фест по улиците на града. Музика, танци и бира – три в едно – уникална комбинация за вашето добро настроение. А вечерта ще имате възможността да се насладите на традиционна сръбска вечер, да вкусите кулинарните вълшебства на майстор готвача в ресторант ‘CENTRAL BALASEVIC’ , след което да се отправите на една незабравима разходка с корабче по река Дунав или Сава …

Очакваме Ви! Местата са ограничени! Побързайте!

 

ТРЪГВАНЕ ОТ ПЛОВДИВ НА ЦЕНА ОТ: 199 ЛВ. ТРЪГВАНЕ ОТ СОФИЯ НА ЦЕНА ОТ: 190 ЛВ.

3 Дни/2 Нощувки

Дата: 19.08 – 21.08.2016г

Цена за тръгване от други градове: от Бургас – 215 лв. от Айтос, Карнобат, Ямбол /петолъчката/ – 210 лв. от Сливен, Нова Загора /бензин.ОМВ/, Стара Загора /автогара ОМВ/ – 205 лв. от Пловдив – 199 лв. от София пл. „Ал. Невски“ – 190лв. * Деца от 4 – 11.99 г. настанено в стая с двама възрастни – отстъпка 15 лв.

 

 

Маршрут: Бургас – Пловдив – София – Белград – Ниш – София – Пловдив – Бургас

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА:

ДЕН 1: Бургас – Пловдив – София – Белград Отпътуване от Бургас в 02:00 ч., от Пловдив в 05:00 ч. и от София в 07:00ч. Пристигане в Белград в ранния следобед. Панорамно преминаване през централната част на града: площад „Теразие“; Народното събрание (Скупщина); улица „Крал Милан“; катедралният храм „Св. Сава“; булевард „Крал Александър“; площада на Републиката. Настаняване в хотела. Трансфер до Фестивала. Нощувка.

ДЕН 2 Закуска. Свободно време за пешеходна разходка в Белград – площада на Републиката, улица „Княз Михайло“, крепостта „Калемегдан“. По желание и срещу доплащане: екскурзия до Нови Сад – вторият по големина град в Сърбия. Свободно време за пешеходна разходка – Петроварадинската крепост и градския музей, улиците „Дунавска“ и „Змай Йовина“, Православната църква, Католическата църква, Синагогата. Връщане в Белград. По желание и срещу доплащане: вечеря в ресторанта на хотела – традиционна сръбска вечер с богато меню с включени неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, оркестър с DJ. Нощувка.

ДЕН 3: Белград – Ниш – София – Пловдив – Бургас Закуска. Свободно време или по желание и срещу доплащане: разходка с корабче по р. Сава и р. Дунав. Отпътуване за България. По пътя кратък престой в центъра на Ниш: площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града; сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка; Крепостта; дворецът „Бановина“ – днес седалище на Нишкия университет. Отпътуване за България. Пристигане в България около полунощ.

 

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА * Транспорт с категоризиран и лицензиран автобус * 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Белград * Трансфер до Фестивала * Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 5000 EUR * Придружаващ представител на фирмата

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА * Екскурзия до Нови Сад – 10 евро на човек при минимум 20 записани * Традиционна сръбска вечер в ресторант с музика на живо и All inclusive меню с напитки алкохолни и безалкохолни без ограничение – 25 евро * Разходка с корабче по р. Сава и р. Дунав – 1,5 часа – 15 евро * Входни такси и билети за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт * Доплащане за единична стая: + 40 лв. * Доплащане за самостоятелно ползване на двойна седалка в автобуса: + 70 лв.

 

 

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ Всяко лято от 2001 г. до сега се провежда най – големия Фестивал на Бирата в Югоизточна Европа. Около половин милион гости от цяла Европа, в продължение на 5 дни, посещават Белград, за да дегустират над 90 вида местна и вносна бира и да се забавляват под звуците на популярна музика на живо, потапяйки се в светлините, ритъма и бирата на Белград. Начало: 18:00 ч., участие на 8-10 музикални групи, закриване: 02:00 ч. Вход: безплатен. УСЛОВИЯ За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Екскурзията се провежда при минимум 35 записани туристи! Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока! Валутен курс: 1 евро = 120 сръбски динара Часово време: България 12 ч.; Сърбия 11 ч.

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

 

 

 

 

30