Елегантността е в детайлите! Стилни рокли от Nissa

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Нали знаете как, когато една стилна и уверена дама влезе в стаята, всички погледи се обръщат към нея? Всички са възхитени от очарователната й харизма и не могат да отклонят очи! Тайната й е една – елегантна рокля с подчертано внимание към детайла. Днес ние ще ви покажем как да бъдете тази стилна млада дама.

Спираме на невероятните предложения на луксозната модна марка NISSA, която за пореден път успява да ни впечатли с прекрасен дизайн и придържане към най-актуалните модни тенденции! Заветната цел на Nissa е да подчертае женската красота по един интересен начин. Кройките са различни, но линията предимно следва извивките на дамската фигура. Всяка една жена се нужда от подобна рокля! Да, признаваме, че моделите на Nissa са по-подходящи за вечерта или за по-специални събития, но много бързо и лесно, само със смяната на няколко аксесоара, повечето от тях могат да се превърнат в ежедневни рокли подходящи за ден в офиса, бизнес среща или обяд с приятелки. А ние сме уверени, че с подобен модел ще привлечете вниманието на всички!

Оставете новата си придобивка да бъде основен акцент на визията, съчетавайки я със семпли обувки и клъч. Детайли като дантела, връзки, пискюли, ресни, къдрички или изрязани елементи ще привлекат вниманието и ще ви превърнат в кралица на вечерта. За връхна дреха препоръчваме Oversize палто или модел от кожа с косъм, защото елегантната рокля ще изглежда нежно и женствено под тях.

Днес подбрахме за вас своите най-любими модели NISSA на страхотни намалени цени, които онлайн магазина www.fashionup.bg ни предоставя! Вие обаче не пропускайте да разгледате цялата колекция точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!