Нагревател за вулканични камъни – 6 литра

1
Добави коментар
Masajni.com
Masajni.com

Нагревател за вулканични камъни – 6 литра

Описание
Гаранция

Нагревател за вулканични камъни – 6 литра

Професионален нагревател за вулканични камъни. Моделът компактен и стилен, оборудван е с термоизолирани дръжки, което прави уреда лесен за пренасяне дори и топъл. Нагревателя поддържа постоянна температура, което го прави удобен при работа.

Характеристики:

• Тялото е от неръждаема стомана – гарантиращи здравина. • Терморегулатор за регулиране на температурата по време на работа. • Здрав стоманен съд за поставяне на камъните. • Керамичен капак – запазва температурата в уреда.

Капацитет на уреда: 6 литра. Размери: 38/28/18 см. Мощност: 750 W

Произведено в Китай /КНР – Китайска Народна Република/

Гаранцията е една година, за всички с изключение на продуктите на NO.VA Professional, за тях производителят дава 3 години гаранция за фабричен дефект.
Техниката се ремонтира или заменя в двуседмичен срок.

Kогато  връщате  гаранционен продукт, транспортните разходи се поемат от вас. Oбратното изпращане на гаранционния продукт е за наша сметка.

Ако не сте доволни от  поръчана стока по каквато и да е причина можете да ни я върнете в 15 дневен срок след датата на получаване.

Нашите изисквания са продукта да бъде цял,  запазен, с опаковка и без механични увреждания.

Всички куриерски разходи се поемат от клиента.

Всички цени са с ДДС .

Тагове:
уред за затопляне,
нагревател за камъни,
масажни камъни

Блог

 
В masajni.com ще видите всичко необходимо за работата на масажиста на едно място. Стараем се да предлагаме оборудване от А до Я за всяко студио, ка…

Прочети

Masajni.com е изцяло обновен. Добавихме редица подобрения, за да да направим пазаруването при нас по-лесно от всякога. Дизайнът също е променен, съз…

Прочети

Неписано правило е, че в основата на всеки масаж са ръцете. Именно те докосват тялото, намират проблемните зони и лекуват. Колкото и добре обаче човек…

Прочети