Мистичното значение на числото 777

2
Добави коментар
bgwoman
bgwoman

Числото 777 притежава необикновено силен духовен потенциал, тъй като в него се съдържа три пъти числото 7. Както е известно, вибрацията на седмицата символизира духовното просвещение, развитието и духовното пробуждане, постоянството на целите, интуицията и вътрешния глас, а също мистика, знание и разбиране, проницателност и късмет.

Числото 777, което се състои от 3 поредни седмици, се среща твърде рядко в житейския набор на отделния човек. То се смята за число на маговете или на онези, които Висшите сили са решили да допуснат до висшето знание. От древни времена, когато нумеролозите откриели това число в основната матрица на някое дете, те се стараели да го вземат за свой ученик.

Освен че в 777 присъства трикратно увеличената вибрация на седмиците, при събирането им числото 777 се редуцира до не по-малко щастливото и магично число 21, а след това до много щастливото число 3.

Числото 777 ви съобщава, че усилията, които сте отдали да постигнете духовна мъдрост, най-после започват да ви носят плодове. Можете да получите поздравления – вашата Карма на практика е безупречна, наградата за това се намира съвсем близко.

Числото 777 е невероятно положително. То говори, че във вашия живот в близко време ще започнат да се случват чудеса. Периодично срещащо се в бита ви число 777 е съобщение от вашите ангели, че вече можете да забравите страховете и че даже най-сложната ситуация скоро ще се обърне във ваша полза. Неслучайно това число се смята за свещено в много от най-древните учения и езотерични традиции.

Позитивни черти на числото 777 Хората, чийто живот се управлява от числото 777, са истински строители на околната реалност. Те не трябва да очакват подходящия момент – те сами могат да определят кога ще настъпи той и какво именно ще се случи. Числото 777 дава на своите носители умението не само да предвиждат събитията, те сякаш се внедряват в мисълта и чувствата на околните, като започват да управляват техните постъпки и желания.

Негативни черти на числото 777 Това щастливо число практически няма недостатъци, ако говорим за неговото въздействие върху живота на своя стопанин. За съжаление, не всички хора, които носят числото 777, осъзнават каква сила владеят и ако с тях се случват някакви неприятности, то е изключително заради собствените им грешки. На хората, които имат число 777 в основния си житейски набор, не се препоръчва да се занимават с обикновени битови професии. Те трябва да се посветят на науката или да служат на хората. Например, да бъдат лекари или психолози. По-големите възможности са и по-голяма отговорност за носителя им. Ако виждате често три седмици, това означавало, че сте се вслушали в божиите напътствия и следвате неговата воля, че е дошло времето да са получите отплата за усилията си. 777 подсказва, че ангелите бдят над вас и ще ви помагат.