Лео замени Кели с 4 блондинки

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Остави ги в Лондон, в Рим раздаде целувки на брюнетка. Леонардо ди Каприо се наслаждава пълноценно на вниманието, което получава от медии, колеги и критици за ролята си в „Завръщането“, която вече му донесе „Златен глобус“, а скоро може би и дългоочаквания „Оскар“.

И въпреки че преди месец се раздели с поредната сексапилна блондинка в лицето на Кели Роърбах, той няма намерение да празнува успеха си в самота, а точно обратното.

След премиерата на лентата в Лондон, Ди Каприо е бил забелязан да се забавлява оживено с 4 платинени хубавици.

„Момичетата бяха като по калъп и точно по вкуса на Леонардо – много красиви, високи и с платиненоруси коси. Не му трябваше дълго време, за да ги вкара в Кларидж, където беше отседнал“, разкри източник пред Sun.

Очевидецът издаде още, че Ди Каприо е похарчил стотици евра за скъпа водка, която е разделил и с колегата си Лукас Хаас.

Малко по-късно друг човек от обкръжението на звездата коментира пред MailOnline, че той се е прибрал сам в хотелската си стая и следващия ден веднага е потеглил към Рим, където бе следващата премиера на „Завръщането“. Там отново го очакваха цял куп фенки, а една дори му бе написала любовна бележка и получи за това целувка от актьора… по бузата.

Източник: tialoto.bg