Истинска феерия на цветове и нюанси – Emilio Pucci Pre-Fall 2016

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Има нещо наистина омагьосващо в Pre-Fall колекцията за 2016 на Emilio Pucci! Нещо, което се различава от традиционната красота по един много оригинален, свеж и интересен начин. Моделите са доста по-различни от това, което кажи-речи всички очакваха от модната къща за Pre-Fall сезона. Но всички знаем, че когато една дреха успее да ни изненада и привлече погледа ни, определено можем да кажем, че е била успешно дизайнерско решение!

Едва ли има друга модна къща, която да свързваме толкова много с разнообразието на принтовете, колкото Emilio Pucci! Обикновено сме свикнали да виждаме това в пролетно-летните им колекции, но пък какъв по-добър начин да пребориш есенната меланхония от някоя красива и пъстра дреха, с която няма как да останеш незабелязан? Затова се потапяме в красивите разноцветни текстури на роклите, панталоните, саката, палтата, ризите и шаловете от Emilio Pucci.

Истински ни допада идеята за връхни дрехи с мотиви, защото това определено не се вижда всеки ден. За Pucci тази година очевидно най-актуални са геометричните шарки, които почти успяват да ни хипнотизират с прецизното си разпределение и точна последователност на нюансите. От връхните дрехи принтовете съвсем естествено преминават към аксесоарите – чанти, обувки и шалове – в едно красиво и интересно напластяване на форми, тонове и големини, на което са способни само истинските модни експерти.

Дължината е миди или макси (за палтата и връхните дрехи), обувките са с масивен и удобен ток, ръкавиците достигат до лакътя, кройката е свободна (понякога вталена с помощта на широк колан), кожата с косъм внася щипка лукс, а перата са основното вдъхновение за една наистина изумителна колекция.