Поръчка на Тестостерон Пропионат, цена и отзиви, testosteron propionat инструкции за прием

2
Добави коментар
informationldonline
informationldonline

 

Тестостерон Пропионат е бърз и ефективен анаболен препарат с високо анаболно и андрогенно действие, бързо покачва масата и силата. Хубавото на тестостерон пропионата е, че лесно се контролира, заради бързото си действие.

Пропионат е най-популярният тестостеронен естер и се използва в света на спортната фармакология. Начинаещи и любители не знаят почти нищо за това лекарство. Продължителността на действие (полуживот), от активната съставка е само 1-2 дни. Това означава, че за да се постигне желания ефект се изисква ежедневно прилагане ( поставяне). Въпреки това, с този тестостеронов естер, може да се постигне по-бърз визуален резултат и ефекта се усеща веднага след прилагане на лекарството (поради скока на нива на хормоните в организма).

 

 

Тестостерон пропионат – стероид с подчертани анаболни и андрогенни ефекти. Препаратът има способността да ароматизира (конвертира в естроген). Тестостерон пропионат е най-харесван от аеробно трениращите, главно поради честотата на инжектиране, извършвани всеки ден или през ден. За по-добър ефект мястото на инжектиране се сменя всеки път (трицепс, бицепси, делта). Понякога има скокове в телесната температура, която може да продължи от няколко часа до няколко дни. Препаратът е популярен и сред жените спортисти, защото са избегнати тежките андрогенни ефекти върху тялото. Също така, възстановяването след тежки тренировки е ускорено. Когато се инжектира веднъж седмично, в дози от 25-30 мг, една жена може да постигне осезаеми резултати. С увеличаване на дозата, ще се подобрят и резултатите, но с тях идват и странични ефекти.

 

 

Увеличение на мускулната маса.Бързо пълни мускулите с кръв, което увеличава обема им.Повишена активност в либидото.Укрепване на процеса на изгаряне на мазнините.Увеличение на качеството на мускулната плътност.Увеличаване на мускулната активност, васкуларизация.В сравнение с предшественика си, тестостерон ципионат по-малко задържа вода в организма.Не влияе на вътрешните органи (черен дроб и бъбреци)

 

Стероидни цикли с тестостерон пропионат :

Тестостерон пропионат е добре съвместим с голямо количество стероиди, всеки спортист може да избере своя цикъл зависимост от целите и финансовите му възможности. Стероидните цикли включват приемане на антиестрогени, в края – извършване на терапия след цикъл. Препоръчваме да се наблегне и на суроватъчен протеин, аминокиселини, омега-3.