Сустанон отзиви и ефекти,купете Sustanon на достъпна цена

1
Добави коментар
informationldonline
informationldonline

Сустанон 4 вида Тестостерон Сустанон ( Sustanon ) е много доба комбинация от няколко тестостерон естера. Sustanon е направен, така че всеки естер да работи от момента на инжектирането до 2-3 седмици след него. Подобни продукти са Sustanon250, Sustamed и др. Употребата на Сустанон е широко разпространенa, заради добpото му действие и ниската му цена. Приложението му в много стероидни цикли, прави Sustanon един от най-използваните анаболни стероиди в циклите за покачване на мускулна маса​

Този инжектираш се стероид се състои от четири тестостеронови естера, които са много уникалени.Всеки тип на тестостерон, който е част от инжектирането на Sustanon започва да работи последователно един след друг. Това е много добър ефект върху ефиктивноста на спортиста и резултати по отношение на изграждането на мускулна маса и увеличаване на силата.

Най-дорбе комбиниращи препарати със Сустанон :

1. Цикъл с Сустанон + Стоназолол 2. Цикъл с Сустанон + Дианабол + Пропионат 3. Цикъл с Сустанон + Анадрол 4. Цикъл с Сустанон + Winstrol + Turinobol

Покупката на Sustanon е най-добре ако имате намерение да покачите най-малко 8-10 кг. добра мускулна маса и искате бързо придобиете красив и огромен вид. Напълно всички тези задачи са осъществими с правилния прием на дълго действащия тестостерон. Препоръчително е да се слага в седмица не повече от 500 мг. Sustanon. Тази доза ще даде бързи и силни резултати.

Как правилно да приемате Сустанон :

1. Винаги започвайте курса си с най-ниска доза и постепенно го увеличавайте. 2. Успоредно със Sustanon винаги пийте Proviron най-малко 50 мг. на ден. Той ще предотврати високата ароматизация. 3. Опитайте се да приемате поне 3 литра вода на ден за правилното и нормалното движение на бъбреците. 4. Съчетайте перорален станозолол или Turinabol заедно със Sustanon, те ще помогнат да експулсира всичката излишна течност в мускулите. 5. След курса, не забравяйте, възможно най-бързо да се възстанови естествения тестостерон в организма ви. За тази цел, идеален е препаратът Clomid или инжекционно гонадотропин (прегнил). 6. С този инжекционен стероид може бързо да увеличи резултатите от сила във всички основни упражнения. И заедно със силата ще изпитате огромен растеж на мускулна маса. 7. Използване на дълго действащ тестостерон с високо анаболна активност като Deca Durabolin или болденон. Препоръчваме да си купите Sustanon, защото са много съвместими точно с тези 2 препарата, за да се получи желаният ефект, а именно покачването на много килограми. 8. Нашият сайт препоръчва поръчка на Сустанон 250. Ние имаме голям избор от препарати, но просто с времето сме се убедили, че той работи на добре, защото има много високо качество на продукция.

 

Показване: 20255075100

Подреждане по:По подразбиранеИме (А – Я)Име (Я – А)Цена (най-ниска > най-висока)Цена (най-висока > най-ниска)Оценка (най-висока)Оценка (най-ниска)Модел (А – Я)Модел (Я – А)