Поръчка на Тестостерон Енантат, цена и отзиви, testosteron enantat инструкции за прием

1
Добави коментар
informationldonline
informationldonline

Тестостерон Енантат

 

Тестостерон енатант, наричан още Депо, е анаболен стероид с активно вещество – testosteron и добавен естерa enantat, с цел бавно и продължително усвояване от организма. Анаболни стероиди с Тестостерон Енантат, качествени и на добри цени.Тестостерон Енантат – дълго действаща форма на основния хормон тестостерон (полуживот около 10 дни). Човешкият хормон се свързва с етер енантат, за да се забави освобождаването му в кръвта за дълъг период от време.

 

Тестостеронът е синтезиран за първи път през 1935 година.Тестостерон енантат е най-популярната форма на тестостерон в много страни, особено в САЩ, с изключение на много подобрения тестостерон ципионат, които обикновено се предпочита от лекоатлети. Това лекарство има както геномни и не геномни ефекти върху човешкото тяло. Това означава, че някои от ефектите на тестостерон възникват медиирано от андроген рецептори и транскрипцията на гени. Ендогенните и андрогените са отговорни за нормалния растеж и развитие на мъжките полови органи. Андрогените предизвикат задържане на азот, натрий, калий и фосфор, както и намаляване на уринната с екскреция на калций. Азотен баланс се подобрява само когато се гарантира достатъчен прием на калории и протеин.

 

Анаболни / андрогенни ефекти на тестостерона зависят от приложената доза; Като цяло, колкото по-висока доза, толкова по-добри резултати. За да се избегнат странични реакции, е необходимо да се включат в процеса и анти-естрогени.

 

Увеличение на либидото.Ускоряване на процеса на изгаряне на мазнините и предотвратява образуването на нови мастни клетки.Повишаване и запазване на мускулната маса.Развитието на окосмяването: брада, мустаци, гърдите, слабините.Ускоряване на процеса на анаболизъм и катаболизъм.Увеличаване на скоростта на метаболизъм (обмяна).Тестостеронът също стимулира синтеза на гликоген.Ускоряване на възстановяване след интензивни тренировки.

 

Стероидни цикли с тестостерон енантат :

Известно е, че андрогените стимулират производството на червени кръвни клетки чрез увеличаване на производството на еритропоетин. Тестостерон енантат се използва за изграждане на големи количества мускули. В сравнение с пропионат, който има и по-ниска цена. Той се използва повече в стероидни цикли за мускулна маса и най-често е използван с препарати с водна задръжка като метандростенолон сустанон, нандролон деканонат и др.

Показване: 20255075100

Подреждане по:По подразбиранеИме (А – Я)Име (Я – А)Цена (най-ниска > най-висока)Цена (най-висока > най-ниска)Оценка (най-висока)Оценка (най-ниска)Модел (А – Я)Модел (Я – А)