Шест типа жени, които отблъскват мъжете

1
Добави коментар
plamiii
plamiii

Всеки от нас познава поне една жена, която въпреки привидно приятната си визия, винаги е сама. Причината за това е, че мъжете отбягват точно определен тип жени. Вижте кои са дамите, които трудно печелят мъжкото одобрение:

Барби
Тази жена залага прекалено много на външния вид. Няма нищо лошо в това да полагаш грижи за визията си, но силният грим, тежкият парфюм, екстеншъните за коса и скъпите дрехи невинаги действат на мъжете по начина, по който дамите мислят. Замислете се кой би искал да е с такава изкуствена красавица!

Взискателната
По принцип е доста трудно да се угоди на една жена, но има и такива, за които усилията на партньора им не означават нищо. Тези дами постоянно изискват нещо от мъжа до себе си, без да оценяват малките жестове, които той прави за тях. Това потиска представителите на силния пол и те се отдръпват.

Бърбораната
Минали са вече няколко часа, а тази жена продължава да измисля нови и нови теми за разговор. Когато някой се осмели да и се обади по телефона, после съжалява жестоко за това. Истината е, че за такива жени спасение няма, а мъжете не обичат нито да говорят много, нито пък да плащат големи сметки за телефонни разговори.
Телефонистка

Досадницата
Тя държи да прекарва колкото може повече време с човека до себе си. А може би си е пренесла багажа при него още след първата им среща. Тази жена не спира да звъни на приятеля си, докато не са заедно, а ако той предпочете все пак да излезе с приятелите си вместо с нея, тя ще го приеме като смъртна обида, за която ще си отмъсти възможно най-скоро.

Мърлата
Не всички мъже държат жената до тях да е гримирана и нагласена, но едва ли има някой, който да не обръща внимание на хигиенните навици. Неприятната телесна миризма, зацапаните дрехи и обувки са в състояние да отблъснат и най-невзискателния мъж.

Кариеристката
Тя е борбена и устремена личност. Знае какво иска и как да го постигне. Кариерата обаче за нея винаги остава на преден план, а мъжът мрази, когато жената го пренебрегва заради нещо подобно. В един момент той се уморява да заема винаги второстепенна роля в живота на любимата си и просто си тръгва.

Източник: ezine.bg