Изумителната Кристина Пименова – най-известното дете-супермодел

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Една набираща сила и известност тенденция във всеобхватната модна индустрия са децата-супермодели. Те се превръщат в едни от най-търсените лица за промотирането на различни брандове, детски колекции, козметика и много други. Кариерата им започва буквално от пеленачета, а след това преминава пред обектива в позиране и развиване на естествения им талант.

Именно такова дете е рускинята Кристина Пименова. Родена е на 27 декември 2005 година и в момента е най-търсеното и скъпоплатено дете-модел в света. Още от раждането й родителите на Криси забелязват, че тя е изключително фотогенично момиченце и решават да вземат бъдещата й кариера в свои ръце. За първата си реклама на Benetton, малката красавица е само на 11 месеца! От там нататък Пименова работи с брандове като Silvian Heach, Burberry, Prada, Chanel и др.

Света буквално полудява по нейната класически славянска красота – дълга руса коса, сини очи и плътни устни. Макар днес да е само на 10 годинки, Кристина вече е обиколила света заради своите професионални ангажименти заедно с майка си и личния си стилист. За да поддържа фигурата си и да продължи кариерата си докато расте, малката Пименова спазва специален режим на хранене и редовно се среща с личния си диетолог, който следи за здравето й. Наред с това всеки ден посещава уроци по танци, както и тренировки по художествена гимнастика. Именно художествената гимнастика е едно от нещата, които са страст за Кристина. Започва да се занимава със спорта между професионалните си задължения, но обстановката й допада и се оказва, че е много талантлива в тази сфера. Само след малко повече от година тренировки, тя печели златен медал.

Дали обаче между всички тези начинания и супер успешната й кариера Кристина Пименова има истинско детство? Съвсем наскоро семейството й пусна собственото приложение-игра, в което хората могат да обличат дигиталната Кристина с различни дрешки и да я подготвят с грим и прическа за фотосесии и изяви на модния подиум.

Безспорно Кристина Пименова е постигнала повече от главозамайващ успех за своята крехка възраст! С интерес ще следим развитието й и за в бъдеще.