Chanel Le Blanc 2016 – революционна перлена формула за озарено лице

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази година пролетната колекция гримове на Chanel е вдъхновена от самата легенда – Коко Шанел. Известна със своя иконичен стил и наниз от перли на тънката си шия, дизайнерката не веднъж е казвала, че перлената огърлица е  най-добрия начин една жена да подчертае тена на кожата си и естествено озареното си лице. С това на ум, създателите на новата козметична линия на известния френски бранд, черпят вдъхновението си, за да създадат Chanel Le Blanc 2016 Makeup Collection. Екипа разработва формула, която естествено да озари лицето и подчертае тена така както го правят само красивите перли на самата Коко.

Тайната на новата козметична линия на Chanel,  разработена в лабораториите на модната къща в Япония, е уникалната комбинация между TXC (Transexamic acid) и двугодишен специално обработен екстракт от перли. Сега, благодарение на усилената работа на експерти от целия свят, пролетната колекция Chanel Le Blanc 2016 Makeup Collection идва с лимитирана серия продукти, които имат за цел да озарят лицето по един съвсем революционен и различен от всичко до сега начин, осигурявайки дълготрайно покритие и издръжливост. Това включва сенки за очи с перлен блясък, озаряващ хайлайтър и нежни нюанси за устните.

Колекцията ще се появи първо в Азия – в началото на Февруари, докато в Европа и Щатите това ще се случи чак на 4 март! Затова, дами, заредете се с търпение! Ето какво включва самата коелкция: Компактна пудра Chanel Perle et Fantasy, Хайлайтър Chanel Pearl Whitening SPF 40, Перли за лице Chanel Pearl Powder Whitening  SPF 50, Основа за грим Chanel Le Blanc Light Whitening, Chanel Cream Blush, Четворна палитра сенки за очи Chanel Le Blank Quattro, Сенки за очи Chanel Mono, Балсам за устни в нюансите Pink Pearl, Dark Red и Translucent Pearl, Червило в нюанси Eternal red и Fin Delicate Pink, Chanel Le Branc L’Extrait и Chanel Le Blanc Intense Soft Treatment!

Автор: Преслава Цачева