Подаръци за Свети Валентин. За жени!

1
Добави коментар

Чудите ли се с какво да зарадвате любимата си на празника на влюбените? Ако не ви се иска да залагате на традиционните бонбони, плюшена играчка и цветя, имаме няколко интересни предложения за вас. Те съчетават както духа на романтичната традиция, така и голяма доза оригиналност. Но най-важното е, че всеки един от тях ще се хареса много на вашата половинка.

1. Гравиран пръстен Тук се залага не толкова на цената на бижуто, а на посланието, което носи. Но, ако е скъпо, тя няма да ви се разсърди. Напишете нещо романтично. „Обичам те“ или: „На моята принцеса“. Гаранция, че любимата ви ще бъде много щастлива.

2. 10 причини защо те обичам За този невероятно оригинален подарък са ви нужни само камъчета. Можете и от улицата да си ги съберете, важното е да са гладки. С маркер напишете върху всяко камъче причина, заради която обичате половинката си. За повече стил, можете да ги аранжирате в дървено плато, обгърнато с голяма панделка.

3. Колие със сърце Малко тривиален, но винаги подходящ избор. Жените обожават тези висулки. Най-добре е да подберете цвета му според гардероба на вашата дама, ако не, заложете на подходящия за деня червен цвят. подаръци за свети валентин

4. Бельо Понеже има малка вероятност тя да помисли, че този подарък е по-скоро за вас, отколкото за нея, най-добре е да се спрете на скъпа марка. Ако не можете да си го позволите, добавете към бельото и едни пухкави чехлички кученца. Така подаръкът ви става и романтичен, и много сладък.

5. Екскурзия Изберете спокойно и романтично местенце, може и да не е толкова далече. Екскурзията е подарък, на който всяка жена ще се зарадва. Едно, защото ще внесе малко разнообразие във връзката и ежедневието ви, второ, че ще прекарате известно време само двамата. Ще е хубаво, ако екскурзията включва спа процедури или кулинарна вечер. Това допълнително ще подсили любовната атмосфера.

Изненадайте половинката си с тази игра и се забавлявайте на празника:

Страсти в къщи – Със Страсти в къщи ще откриете нови и различни начини за загряване на страстта под вашия покрив. Подобрете вашия сексуален живот, разнообразете го без да излизате от дома си. Превърнете всяка стая в романтично бягство. Включете всички стаи на жилището си в сексуалните си изживявания, добавете забавление и вълнение с “къде” и “как”. Никога вече няма да погледнете стаята по същия начин!

Like this:

Like Loading…

Related